Gaminimas Spausdinti Email

Rekomendacijos geriausiems gaminimo rezultatams pasiekti:

  • Visada pradėkite gaminti tik švarioje keptuvėje. Kruopščiai išplaukite maisto ir aliejaus likučius prieš padėdami keptuvę saugojimui.
  • Išimkite maistą iš šaldytuvo bent 10 minučių prieš gaminimą ar kepimą.
  • Nenumeskite keptuvės ant grindų, ir saugokite keptuvę nuo įlenkimų ir neprisvylančią keraminę dangą nuo įbrėžimų, nes tai gali įtakoti nesvilimo savybių sumažėjimą.
  • Atminkite, kad visų pirma, reikia trumpai pakaitinti keptuvę ir leisti sušilti aliejui, o tik tuomet įdėti maisto produktus.
  • Jeigu kepimo metu maistas keptuvėje limpa, įpilkite truputį vandens į tą keptuvės vietą kur maistas limpa. Ši drėgmė staigiai virs garais ir padės maistui atšokti nuo keptuvės.

    Pastaba: Yra normalu, kad po tam tikro naudojimo laiko, nelimpančios dangos savybės susilpnėja. Procesą pagreitina maisto ir aliejaus karbonizacija (suanglėjimas) nuolat gaminant labai aukštoje temperatūroje.
    Patentuotos ThermolonTM technologijos nesvylantis paviršius gali išlaikyti trumpalaikį atsitiktinį kaitinimą iki 450°C/850°F temperatūros, ir tai yra visiškai saugu. Tai reiškia, kad jei jūs atsitiktinai perkaitintumėte savo keptuvę, jokie toksiški garai į aplinką nepasklis. Dar daugiau, nesvylantis paviršius nebus pažeistas, nesipūslės ir nesilups.
    Kuomet nesvilimo savybės pradės blėsti, kietos keraminės dangos padengimo storis, leis šią keptuvę toliau naudoti kaip įprastą ketaus emaliuotą keptuvę.

Gaminimas ant aliejaus ar sviesto:

  • Mes rekomenduojame kepimui naudoti aliejų ar sviestą. Nepamirškite, kad kai kurie aliejai ir riebalai dega net ir žemesnėje temperatūroje. Riebalai ir aliejai būna tinkami gaminimui tik iki tam tikros temperatūros. Mes rekomenduojame rafinuotą (ne šalto spaudimo) alyvuogių aliejų ar kokoso palmių aliejų; jie sveikesni ir tinkami naudoti aukštesnėse kepimo temperatūrose.
  • Kadangi jūsų keptuvė ir ThermolonTM danga turi puikias šilumos perdavimo savybes, maistas ir aliejus anglėja labai greitai. Taigi visuomet kepkite mažesnėje nei vidutinėje kaitroje, o aukštą kaitrą naudokite tik stipriam apskrudinimui ar apkepinimui.
  • Nenaudokite aliejaus aerozolinių purškalų. Tie purškalai palieka nuosėdas, kurias labia sunku pašalinti nuo bet kokios rūšies indo.
  • Kai vartojate aliejų, visuomet švelniu judesiu aliejų tolygiai paskleiskite ant viso keptuvės paviršiaus.