Naudojimo instrukcijos Spausdinti Email

Prieš naudodami pirmą kartą:

  • Nuimkite visas įpakavimo medžiagas ir etiketes (prašome šias atliekas atiduoti tinkamai perdirbti).
  • Išplaukite indą šiltu muilinu vandeniu, nuskalaukite ir nusausinkite minkštu audiniu.

Įrankiai

  • Niekada nenaudokite metalinių įrankių jokiuose induose su nesvylančia danga. Rekomenduojame naudoti plastikinius, guminius, silikoninius ar medinius įrankius, kad galėtumėte ilgiau naudotis keptuve.
  • Nepjaustykite maisto keptuvėje.

Kad keptuvė nesideformuotų:

  • Pradžioje tuščio indo nekaitinkite nustatę aukštą kaitros režimą.
  • Kai įkaitinate keptuvę, niekada nepalikite jos be priežiūros.
  • Neleiskite indui kaisti sausam (be aliejaus ar maisto).
  • Nedėkite karštos keptuvės tuoj pat į šaltą vandenį.

Rekomendacijos energijos taupymui:

  • Gaminkite ant kaitvietės, kurios diametras atitinka pasirinktos keptuvės diametrą.
  • Jei gaminate ant dujinės viryklės, liepsną sumažinkite tiek, kad ji nekaitintų keptuvės kraštų.
  • Mažą kaitrą naudokite patiekalų pašildymui, pavirinimui ar švelnių padažų gamybai.
  • Teisingas kaitros nustatymas yra labai svarbu. Žemesnio kaitinimo nustatymas ne tik taupo energiją, bet ir neleidžia keptuvei įkaisti per karštai. Nesvylantis keraminis paviršius naturaliai sukaupia ir paskirsto šilumą daug efektyviau, tuo būdu padėdamas baltymingam maistui kepti greičiau.
  • Tausodami aplinką ir taupydami energiją neplaukite šių indų indaplovėje.