Scanpan WOK Classic Padidinti

WOK Keptuvė Ø 28 cm. Classic, SCANPAN

2830 1200

Nauja prekė

• Gamintojas: (Danija)
• Korpusas: 4 metalų lydinys, padengtas patentuota plazmine Titanium ceramic danga.
• Išmatavimai: h 9 x Ø 28 cm. dugno Ø 14.5 cm.
• Priedai: Grotelės ir medinės lazdelės.
• Rankena: neįkaistantis bakelitas.
• Svoris: 1.36kg.
• Rekomenduojame plauti rankomis.
• Tinka orkaitėms iki 180 °C
• Tinka visoms viryklėms išskyrus indukcines.

Smulkiau

105,00 € su PVM

  • WOK

    Nuostabūs receptai

    Gaminimo metodai: Troškinimas

    Troškinimui naudokite labai mažą kiekį skysčio. Iškepusiame maiste, turi būti likę visai mažai vandens, nes dauguma jo bus išgaravę. Keletą kartų patepkite mėsą marinatu, kad kepdama ji įgautų ypač stiprų skonį

    . Kepimas maišant

    Supjaustykite visus ingredientus mažais, vienodo dydžio gabalėliais ir greitai pakepkite aukštoje temperatūroje, nuolat maišydami. Reikės tik trupučio aliejaus, kadangi maistas yra visą laiką maišomas. Labai svarbu, kad visos sudedamosios dalys būtų paruoštos iš anksto, nes gaminant tokiu būdu, maistas iškepa labai greitai. Gaminimas laistant Kai reikia paruošti trapius ir gležnus ingredientus, juos galima virti laistant. Gaminimo procesas bus lengvesnis, jei viskas sudėsite į Wok tinklelį ir pamažu laistysite sultiniu ar virimo skysčiu.

    Virimas garuose

    Tokiam troškinimui naudokite bambukinį krepšelį. Įmerkite krepšelį į vandenį prieš pat jo naudojimą. Tada sudėkite visus ingredientus. Įdėkite krepšelį į Wok, į mažą kiekį vandens ir užvirkite. Garai švelniai kils pro krepšelį pagamindamas maistą.

    Kepimas riebaluose

    Supjaustykite maistą vienodo dydžio gabalėliais ir kepkite karštame aliejuje mažomis porcijomis. Jei reikia pagaminti greitai, kepkite aukštoje temperatūroje – apie 180°C. Jei reikia gaminti ilgiau, temperatūrą sumažinkite.

    Gaminimas tešloje Supjaustykite mėsą, žuvį, vėžiagyvius, paukštieną ar daržoves mažais gabalėliais. Nusausinkite ir įmerkite į tešlą, tada kepkite dideliame aliejaus kiekyje kol apskrus ir pagels. Naudokite įprastą tešlą ar kiaušinio ir miltų mišinį. Geresnį rezultatą gausite kepdami mažomis porcijomis.

    Scanpan Titano keramikos indai Titano keramikos indai – bene praktiškiausi indai ne tik Lietuvoje bet ir visame pasaulyje. SCANPAN indais yra prekiaujama visame pasaulyje: Skandinavijos šalyse, JAV, Vokietijoje, Baltijos šalyse, Japonijoje ir kitur. Spaudimo būdu lietas aliuminio lydinys yra plastiškas temperatūros pokyčiams, nesideformuoja, užtikrina optimalų šilumos pasiskirstymą maisto gaminimo metu ir sumažina energijos sunaudojimą. Indai greitai, vienodai įšyla ir ilgai išlaiko šilumą. (Spaudimo būdu lietas SCANPAN indų korpusas reiškia, kad daugiau virtuvėje nebus išlinkusiais dugnais, banguotais šonais ir klibančiom rankenom indų. Visada idealiai lygus SCANPAN indų dugnas užtikrins gerą gaminamo maisto kokybę, energijos ir riebalų taupymą.) SCANPAN indai yra padengti ne teflonine, o patentuota plazmine Titanium ceramic danga. Dangos sudėtyje nėra nikelio. Ši danga yra juodos spalvos. SCANPAN indų dangos pagrindą sudaro titano dioksidas ir titano keramika. Patentuotas Titaninis paviršius, unikaliai suderina nepridegančio paviršiaus privalumus su dideliu tvirtumu ir ilgaamžiškumu. Titanium ceramic danga, skirtingai nuo teflono, kaitinant neminkštėja, todėl yra atspari mechaniniam poveikiui. Tai reiškia, kad maistą galima vartyti visais įrankiais: šakute, bet kokios rūšies lopetėle ar šaukštu. Indo danga nepasižeidžia ir nenudega. Titanium ceramic danga turi geras antisukibimo savybes. SCANPAN induose maistas nepridega ir neprisvyla. Jūs galėsite naudoti mažai riebalų arba gaminti maistą visai be jų. Indų valymas taps lengvas ir malonus – užteks tik šilto vandens ir minkštos kempinės. Daugiau jokių metalinių kempinių ir šveitimo miltelių.

  • Medžiaga/danga Titano keramika
    Paskirtis WOK
    Serija Classic

30 kiti tos pačios kategorijos produktai: