Kategorijos

Nauja daniškų keptuvių SCANPAN danga - STRATANIUM
2018-03-27 14:57:52

SCANPAN nesvylančios dangos STRATANIUM techninė charakteristika

Pagrindinė STRATANIUM nesvylančios dangos ypatybė - yra patentuotas daugiasluoksnis padengimas, kurio atskiri sluoksniai tarpusavyje sujungti mažomis ir didesnėmis mikrodalelėmis. Visi dangos sluoksniai kartu su terminiu būdu įlietais darbiniais sluoksniais, užtikrina ypatingas dangos savybes.

Naudojant tokią technologiją, dangos storis yra padidinamas iki 30% ir tokiu pačiu procentu yra pagerinamos dangos kepimo savybės. Tai pat 30% prailgėja dangos tarnavimo laikas, nes danga tampa dar 30% kietesnė ir atsparesnė natūraliam nusidėvėjimui. Palyginimas buvo daromas su iki šiol rinkoje esančiomis geriausiomis nesvylančiomis dangomis.

Labai kietas daugiasluoksnis dangos junginys suteikia pagrindą darbiniam nelipniam padengimui be PFOA / PFOS, kuris dar yra sutvirtinamas didesnėmis kietomis metalų mikrodalelėmis. Vidurinis dangos sluoksnis yra sutvirtintas kietomis mažesnėmis mikrodalelėmis, kurios kartu su viršutiniu sluoksniu priduoda dangai ypatingo stiprumo ir ilgaamžiškumo.

Dėl šios unikalios sluoksniavimo technologijos, rezultate gaunamas puikus SCANPAN maisto ruošimo indas, kuris net 30% pranoksta kitus rinkoje esančius indus su nesvylančiomis dangomis.

https://www.scanpan.eu/scanpans-coating