GÜDE Solingen Alpha

Sumažinta kaina! GÜDE GmbH Solingen Peilis sūriui 15 cm, su ąžuolo rankena, Alpha FassEiche, GÜDE Solingen (Vokietija) Padidinti

Peilis sūriui 15 cm, su ąžuolo rankena, Alpha FassEiche, GÜDE Solingen (Vokietija)

E290-15

• Gamintojas: Franz Güde GmbH Solingen (Vokietija).
• Medžiaga: vokiškas Solingen standarto nerūdijantis plienas X50CrMoV15, grūdintas skystame azote, kietumas 56 HRC.

• Rankena: vynu brandinta 80-100 metų senumo ąžuolo mediena.
• Matmenys: geležtės ilgis 15 cm, plotis 2,8 cm; bendras ilgis 25 cm.

• Svoris: 70 g.

• Rekomenduojama plauti rankomis ir sausai nušluostyti.

• 100% pagaminta Solingen Vokietijoje.

---

GÜDE Alpha peilis yra skirtas vidutinio kietumo fermentuoto sūrio pjaustymui.

Dėka, geležtėje esančių specialių langelių, atpjaunamas sūris nesulimpa ir lengviau atsipjauna.

Geležtės ašmuo turi smulkius dantukus, kurie pagerina pjovimą.

Peilio gale yra dvišakė šakutė su kuria galima perkelti atpjautą sūrio riekutę.

PREMIUM klasės dizainas su brandinto ąžuolo mediena.

-

Gude Solingen Alpha FassEiche

Smulkiau

96,60 €

-8%

105,00 €

Pateikti užklausą

Apie prekę

GÜDE Alpha FassEiche (barrel oak) serijos peilių rankenos yra pagamintos iš 80-100 metų senumo vyno statinių ąžuolinių lentų, kurios buvo užgrūdintos vyno brandinimo procese. Tokia mediena yra ypatingai atspari ir turi išskirtinę tekstūrą ir atspalvį.

Dabartiniai GÜDE peiliai atspindi keturių šeimos kartų peilių gaminimo istoriją. Visi peiliai yra gaminami iš vieno ištisinio plieno ruošinio. Ypatingas peilių plienas su chromu, vanadžiu, molibdenu suteikia peiliams ilgaamžiškumą, tvirtumą ir aštrumą.

Kiekvienas peilis su ąžuoline rankena apdirbamas net 40 skirtingų rankų darbo operacijų, grūdinamas skystame azote ir galutinai užaštrinamas vėl tik rankomis.

Šiandien originalus ir natūralus skonis vėl yra lemiamas faktorius pasirenkant maistą, o kompromisų kokybėje nepripažįstantis rankų darbas vėl yra šeimos vertybė.

Todėl GÜDE peiliai pasaulyje atranda vis daugiau entuziastingų vartotojų - nuo pasišventusių naminio maisto mylėtojų iki tikrų virtuvės profesionalų.

GÜDE Alpha FassEiche kolekcijos peiliai apjungia aukštos kokybės kaltinį nerūdijantį plieną ir natūralią, ilgą istoriją turinčią, medieną, kuri suteikia šilumos ir jaukumo.

GÜDE Alpha FassEiche peilių kolekcija sukurta bendradarbiaujant su profesionaliu virėju Harald Rüssel, kurio gurmaniškas restoranas ir viešbutis "Landhaus St.Urban" yra Mosel-Saar-Ruwer regiono vynuogynų slėnyje.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Dėmesio:

prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Aprašyme pateikta informacija yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Originale galimi atspalvių, užrašų, įpakavimo, matmenų, funkcijų ir kitų savybių neesminiai skirtumai. Prašome vadovautis gamintojo pakuotėje esančia informacija, nurodytais prekių parametrais ir savybėmis. El. parduotuvėje vykdomos akcijos ar prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų mūsų fizinėse parduotuvėse. Esant klausimams, visada laukiame Jūsų atsiliepimo telefonu +370 604 09011 arba el. paštu rinkodara@puodai.lt.

Charakteristikos

Medžiagos Nerūdijantis plienas / mediena
Paskirtis Peiliai atskiri
Peilio medžiaga Plienas kaltinis grūdintas
Savybės Peilis sūriui
Serija Alpha FassEiche
Ilgis 15
Prekės ypatybė PREMIUM dizainas