Kepimo formos ir skardos

Silikoninė kepimo forma MAXI kanelėms, 8x92ml, BORDELAIS, SILIKOMART (Italija)

MTSF 050 8

• Gamintojas: Silikomart S.r.l. (Italija).
• Talpa: 8 vnt. x 92 ml, viso formoje telpa 736 ml.

• Išmatavimai formos: 180 x 335 mm x h 50 mm.

• Išmatavimai kanelės: Ø 55 x h 50 mm, talpa 92ml.

• Medžiaga: pagaminta iš LSR skysto maistinio silikono, spalva rudai raudona.

• Silikono kokybė ir lankstumas garantuojama net 3000 naudojimo kartų.

• Galima naudoti temperatūroje nuo -60°C iki +230°C.
• Tinka maisto laikymui šaldytuve.

• Lengva priežiūra: galima plauti indaplovėje.

• Tvirtos: skirtingai nei stiklinės ir metalinės, šios formos nedūžta (nepjaustyti).

• Sveikata: silikoninė forma netoksiška ir bekvapė, nereikia naudoti papildomų riebalų - nepridega.

-----

Padovanokite sau prancūziškos virtuvės skonį ir be vargo paruoškite “Canneles” pyragaičius savo virtuvėje!

Smulkiau

13,00 €

Pateikti užklausą

Apie prekę

Burnoje tirpstančios kanelės iš Bordo regiono

Cannelés (Canelés) de Bordeaux

Kviečiame burnoje tirpstančių pyragėlių pasigaminti patiems:

Sudėtis:
0,5l pieno
žiubsnelis druskos
2 kiaušiniai
2 tryniai
3 šaukštai vanilės
2 šaukštai romo (geriau juodojo)
250g cukraus
50g sviesto
100g miltų
sviesto - formelių patepimui (nebūtinai)
rudojo cukraus - formelių pabarstymui

Gaminimo būdas:
1.Pirmiausia tarpusavyje sumaišome birius produktus - miltus, cukrų, druską. Į gautą masę sumušame kiaušinius ir supilame trynius, viską gerai sumaišome, kad masė taptų vientisa.
2.Į atskirą puodą supilame pieną, vanilės ekstraktą bei romą, pakaitiname iki užvirimo.
3.Kitame inde kaitiname sviesto kubelius kol jie išsilydo tuomet supilame į masę su miltais, dar viską gerai išmaišome.
4.Supilame gerai įkaitusį pieną (iki užvirimo) ir vėl viską gerai išmaišome.
5.Paruoštą tešlą uždengiame ir laikome bent 12 val. šaldytuve, kol tešla subręsta ir šiek tiek patirštėja.
6.Praėjus nurodytam laikui tešlą išimame iš šaldytuvo ir dar kartą permaišome.
7.Įkaitiname orkaitę iki +250°C.
8.Šiek tiek patepame silikonines formeles sviestu, įberiame rudojo cukraus, formeles užpildome paruošta mase. Formelės užpildomos ne iki pat viršaus, nes kepdama tešla šiek tiek pakyla - paliekama laisva apie 0,5 cm.
9.Pirmąsias 15 min. kaneles kepame +250°C temperatūroje, veliau karštį sumažiname iki +180°C ir kepame apie 1 valandą. 
10. Kanelėms iškepus, leidžiame jiems atvėsti apie 5 min., tuomet iš lėto išimame iš formelių.
11. Kanelės skaniausios šviežios.

Charakteristikos

Medžiagos 100% maistinis silikonas
Paskirtis Konditerija
Savybės Galima plauti indaplovėje