Keptuvės gilios / troškintuvai

Keptuvė aukšta Ø 28 cm su dangčiu, CLASSIC INDUCTION, SCANPAN (Danija)

5310 2800

• Gamintojas: SCANPAN AS (Danija).

• Korpusas: metalo liejinys išlietas spaudžiant po presu, padengtas nesvylančia danga Stratanium su mikro ir makro keramikos dalelių pagrindais (be PFOA).

• Išmatavimai: Ø 28 x 6,5 cm, dugno Ø 22 cm, talpa - 3,0 L.
• Dangtis: grūdintas stiklas su nerūdijančio plieno apvadu 'safety glass'.
• Rankena: karščiui atsparus bakelitas, pritvirtinta be varžto 'spring lock' užraktu.
• Svoris su dangčiu: 2,5 kg.
• Galima plauti indaplovėje.
• Galima naudoti orkaitėje iki +260°C.
• Tinka visoms viryklėms, tame tarpe ir indukcinėms.

• Supakuota dėžutėje - tinka dovanai.

• 100 % pagaminta DANIJOJE.

---

SCANPAN CLASSIC liejinio keptuvė - atnaujinta klasika pralenkusi laiką.

Smulkiau

118,15 €

-15%

139,00 €

Pateikti užklausą

Apie prekę

SCANPAN CLASSIC INDUCTION aukšta keptuvė su dangčiu - daugiafunkcinė keptuvė skirta entuziastingiems namų virtuvės šefams. Nesideformuoja, neišsigaubia, galima įdėti į orkaitę su rankena. Patogi rankena, optimalus svoris ir dugno storis, nesunki kilnoti. Aukšta keptuvė yra pati universaliausia - tinka kepimui, troškinimui ir orkaitėje. Idealiai tinka ant indukcinių ir kitų tipų viryklių.

SCANPAN CLASSIC indai yra nulieti iš aukštos kokybės aliuminio lydinio, spaudžiant po presu, 'squeeze casting' technologija. Gamyboje moderni robotizuota liejimo technologija derinama su kruopščiu žmogaus rankų darbu. Kiekvienam indui darbuotojai atlieka net 8 skirtingas rankų darbo operacijas. Kokybės kontrolė užtikrinama kiekviename žingsnyje. Dėka modernios liejimo technologijos indų dugnas yra optimalaus storio apie 6 mm storio, o sienelės iki 4 mm storio.

Lieto korpuso privalumai - nulietas SCANPAN indų korpusas reiškia, kad daugiau virtuvėje nebus išlinkusiais dugnais, banguotais šonais ir klibančiomis rankenomis indų. Visada idealiai lygus SCANPAN indų dugnas užtikrins gerą gaminamo maisto kokybę, energijos ir riebalų taupymą. Tai puiki alternatyva plonoms štampuotoms keptuvėms, kurios deformuojasi.

SCANPAN CLASSIC INDUCTION indai tinka naudoti ant indukcinių, dujinių, elektrinių, halogeninių ir stiklo keramikos viryklių. SCANPAN indai greitai įkaista, gerai sukaupia šilumą ir tolygiai ją paskirsto. Kepimas vyksta, kai kaitinimas mažinamas iki vidutinio ar žemesnio lygio. Taip SCANPAN induose gaminamas maistas yra apsaugotas nuo aukštų temperatūrų poveikio ir gamybos metu taupoma energija – dujos ar elektra.

SCANPAN indai yra padengti nesvylančia patentuota STRATANIUM danga. STRATANIUM danga yra atspari mechaniniam poveikiui. Tai reiškia, kad maistą galima vartyti bet kokios rūšies lopetėle, šakute ar šaukštu. Vartymui naudodami silikono, plastiko ar medines menteles dar labiau mylėsite savo keptuvę. Indai su STRATANIUM danga yra saugūs žmogaus sveikatai - neturi PFOA, PFOS ir nikelio, kadmio, švino.

SCANPAN STRATANIUM induose maistas neprisvyla, temperatūra reguliuojasi tolygiai, galėsite naudoti mažai riebalų. Šių indų valymas lengvas ir malonus – užteks tik šilto vandens ir minkštos kempinės. Daugiau jokių metalinių kempinių ir šveitimo miltelių. Galima plauti indaplovėje, bet gamintojas rekomenduoja tai daryti tik retkarčiais.

Nauja STRATANIUM kokybė - 30% stipresnė ir ilgaamžiškesnė palyginti su geriausiomis iki šiol rinkoje buvusiomis nelipniomis dangomis.

SCANPAN Classic - cookware: The classic choice from SCANPAN A/S on Vimeo.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Dėmesio:

prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Aprašyme pateikta informacija yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Originale galimi atspalvių, užrašų, įpakavimo, matmenų, funkcijų ir kitų savybių neesminiai skirtumai. Prašome vadovautis gamintojo pakuotėje esančia informacija, nurodytais prekių parametrais ir savybėmis. El. parduotuvėje vykdomos akcijos ar prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų mūsų fizinėse parduotuvėse. Esant klausimams, visada laukiame Jūsų atsiliepimo telefonu +370 604 09011 arba el. paštu rinkodara@puodai.lt.

Charakteristikos

Medžiagos Stratanium be PFOA
Paskirtis Keptuvės gilios troškintuvai
Savybės Tinka indukcinėms viryklėms
Serija CLASSIC INDUCTION
Struktūra / Konstrukcija Liejinio korpusas / nesvylanti danga be PFOA
Prekės ypatybė Tinka ir HoReCa profesionalams

Priedai

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: