Keptuvės gilios / troškintuvai

Sumažinta kaina! SCANPAN AS Keptuvė aukšta 26 cm su dangčiu PRO IQ, SCANPAN (Danija) Padidinti

Keptuvė aukšta 26 cm su dangčiu PRO IQ, SCANPAN (Danija)

6810 2600

• Gamintojas: (SCANPAN, Danija)
• Korpusas: metalo lydinys nulietas naudojant spaudimo technologiją.

• Danga: STRATANIUM su metalo mikrodalelių keraminiu pagrindu, patentuota neprisvylanti be PFOA ir PFOS.

• Išmatavimai: Ø 26,0 cm, gylis 6,0 cm, dugnas Ø 18,2 cm.

• Rankena: lieto plieno, neįkaistanti, profesionaliai pritvirtinta prie korpuso.
• Svoris: 2,18 kg.
• Rekomenduojame plauti rankomis, bet kartais galima ir indaplovėje.
• Tinka orkaitėms iki 260°C
• Sukurta indukcinėms viryklėms, bet tinka ir visoms kitoms viryklėms.

Su PRO IQ keptuve visuomet išgausite gražiai apkepusias daržoves ir sultingus kepsnius su traškia plutele. Dėl STRATANIUM nepridegančios dangos keptuvėje itin lengvai iškepsite kiaušinius, omletą, blynus, žuvį ar mėsą, bet tai pat bus visiškai paprasta valyti.

Smulkiau

160,65 €

-15%

189,00 €

Pateikti užklausą

Apie prekę

Kruopščiai parinktos medžiagos

Pro IQ serijos indai yra gaminami rankiniu liejimu 100% iš perdirbto aliuminio SCANPAN gamykloje Danijoje. Pro IQ indai tinka visoms viryklėms, įskaitant indukcines. Aliuminis nėra magnetinis ir todėl nėra suderinamas su indukcija. Todėl gamintojas specialia liejimo technika įdėjo plieninį diską į Pro IQ indų dugną , užtikrindamas optimalų ir tolygų šilumos paskirstymą. Virtuvės indus iš aliuminio yra liejami dėl kelių priežasčių. Iš dalies dėl to, kad aliuminis yra puikus šilumos laidininkas, iš dalies dėl to, kad jis yra lengva medžiaga - aliuminio keptuvė sveria žymiai mažiau ir ją lengviau valdyti nei ketaus keptuvę. Scanpan gamintojas ypatingai rūpinasi gamta, todėl indų gamyboje naudoja tik perdirbtą aliuminį.

Unikali nelipni danga

Pro IQ serijos indai pasižymi garsiąja SCANPAN nelipnia danga STRATANIUM, kuri yra patvari ir labai lengvai valoma. Ši danga susideda iš kelių sluoksnių, kurie gamybos proceso metu sulydomi kartu ir sudaro vieną ypač tvirtą paviršių. Pro IQ serijos keptuvės ir puodai išsiskiria ypatingu dizainu su švelniai išlenktomis nerūdijančio plieno rankenomis ir stikliniu dangčiu su plieniniu apvadu.

PRO IQ indai itin greitai įkaista ir tolygiai paskirsto šilumą net gaminant ant skirtingų kaitinimo prietaisų. Dugnas visuomet išlieka lygus - neišsigaubia ir nesideformuoja. Ergonomiškos rankenos dėka perkelsite indą visiškai lengvai ir patogiai. Galite drąsiai naudoti orkaitėje - tik išimti reikia su virtuvine pirštine.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Dėmesio:

prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Aprašyme pateikta informacija yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Originale galimi atspalvių, užrašų, įpakavimo, matmenų, funkcijų ir kitų savybių neesminiai skirtumai. Prašome vadovautis gamintojo pakuotėje esančia informacija, nurodytais prekių parametrais ir savybėmis. El. parduotuvėje vykdomos akcijos ar prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų mūsų fizinėse parduotuvėse. Esant klausimams, visada laukiame Jūsų atsiliepimo telefonu +370 604 09011 arba el. paštu rinkodara@puodai.lt.

Charakteristikos

Medžiagos Stratanium be PFOA
Paskirtis Keptuvės gilios troškintuvai
Savybės Tinka indukcinėms viryklėms
Serija PROIQ Line

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: