Keptuvės plieninės be dangos

Nauja Sumažinta kaina! De BUYER Keptuvė profesionali Ø 24 cm, 5 ply korpusas, nerūdijantis plienas, AFFINITY, De BUYER (Prancūzija) Padidinti

Keptuvė profesionali Ø 24 cm, 5 ply korpusas, nerūdijantis plienas, AFFINITY, De BUYER (Prancūzija)

3724 24

• Gamintojas: De BUYER SAS (Prancūzija).
• Korpusas: 5 ply / sluoksnių - 18/10 nerūdijantis plienas / aliuminio lydinys / grynas aliuminis / aliuminio lydinys / indukcinis plienas, blizgus poliravimas.
• Skersmuo: Ø 24,0 x h 4 cm, dugno Ø 17 cm, korpuso storis 2,7 mm, svoris 1,1 kg.
• Rankena: nerūdijančio plieno liejinys, pritvirtinta 2-iem kniedėmis.

• Galima plauti indaplovėje.

• Tinka indukcijai ir visoms kitoms viryklėms.

• 100% pagaminta Prancūzijoje.

---

DE BUYER AFFINITY - tai naujausia nerūdijančio plieno indų kolekcija profesionaliems virtuvės alchemikams ir pažengusiems gurmanams.

Plieninė keptuvė puikus įrankis jautienos steikams, anties krūtinėlei, tuno, lašišos, karpio file iškepti.

Gerai paruošta keptuvė kepa puikiai – belieka sureguliuoti kaitinimą.

Smulkiau

135,15 €

-15%

159,00 €

Pateikti užklausą

Apie prekę

DE BUYER AFFINITY privalumai:

- 5 ply / sluoksnių korpuso struktūra - tolygi temperatūros sklaida visame indo korpuse.
- Progresyvus kepimo temperatūros valdymas, todėl nėra pavojaus, kad kepsite per stipriai ar per silpnai, kartu taupysite laiką ir energiją.

- Nerūdijančio plieno liejinio ir profesionaliai prikniedyta rankena - puikus ergonomiškas dizainas, patogi valdyti, neįkaistanti, galima plauti indaplovėje.

- Keptuvės neturi nelipnios dangos - maistą vartyti galima metaliniais virtuvės įrankiais.

- Indų kraštas išlenktas taip, kad tiksliai išpilti ir nelašėtų ant stalo.

- Blizgaus poliravimo korpuso apdaila - profesionali išvaizda, šiuolaikinis dizainas.

PARUOŠIMAS NAUDOJIMUI:

Keptuvės AFFINITY yra profesionalios ir ekologiškos - neturi nelipnios dangos.

Prieš naudojant, pirmiausiai keptuvę išplaukite labai karštame vandenyje ir kruopščiai sausai iššluostykite.

Įpilkite į keptuvę maždaug 1 valgomąjį šaukštą rafinuoto aliejaus ar kokoso riebalų, ištepkite visą vidinį paviršių ir kaitinkite ant stiprios ugnies apie 5 min. Pavalykite aliejaus likučius popieriniu rankšluosčiu, dar truputį pakaitinkite ir iššluostykite keptuvę gerai sugeriančiu virtuviniu popieriniu rankšluosčiu. Keptuvės paviršius gali pasidaryti truputį gelsvo atspalvio – tai normalu.

Kuo dažniau keptuvę naudosite, tuo ji turės geresnes kepimo savybes. Po kažkiek laiko gali reikėti atnaujinti keptuvės paruošimo (karšto aliejavimo) procedūrą. Tuomet išplaukite keptuvę su 6 proc. actu ir vėl pakartokite aliejavimą.

NAUDOJIMAS:

Gamindami keptuvėje naudokite nedaug karščiui atsparių riebalų: rafinuoto kepimo aliejaus, lydyto sviesto, kokoso riebalų ar gyvulinių taukų.

Į kartu su riebalais įkaitintą keptuvę dėkite produktus. Apkepinkite juos iš abiejų pusių, sumažinkite ugnį ir baikite gaminti.

Plieno keptuvėje profesionaliai apkepama nepaniruota mėsa, žuvis ir daržovės. Keptuvė profesionali – joje kepama be dangčio. 

Mėsos ir žuvies file plieninėse keptuvėse profesionalai kepama be paniravimo džiuvėsėliais, krakmolu, miltais ar kiaušinio plakinyje. Todėl apkepant mėsos didkepsnius reikia stipresnio įkaitinimo iki +220°C po 2 min. kiekvienai pusei. Toliau kepama iki norimo iškepimo lygio +190°C temperatūroje (galima dėti į orkaitę). Plieninė keptuvė puikus įrankis jautienos steikams, anties krūtinėlei, tuno, lašišos, karpio file iškepti.

Produktams su kiaušiniais, varške ir miltais reikia parinkti žemesnę kepimo temperatūrą ir, priklausomai nuo Jūsų viryklės tipo, sureguliuoti kepimo procesą. Kai kurie produktai, turintys daug baltymo, krakmolo, miltų, kiaušinio ar pieno, kartais gali lipti prie keptuvės - reikia pasirinkti atitinkamą temperatūrą ir gaminimo procesą. Pvz. kiaušinis kepamas, kai keptuvė įkaito ne daugiau +144-155°C, omletas 160°C.

Svarbu neperkaitinti keptuvės. Gerai paruošta keptuvė kepa puikiai – belieka sureguliuoti kaitinimą.

Keptuvės korpusas 'Lyonnaise profile' - naudojamas be dangčio, netinka standartinis Ø 24 cm dangtis (rinktis universalius dangčius).

Kantrybė ir patirtis - geriausi mokytojai!

PRIEŽIŪRA:

• Po kiekvieno maisto ruošimo, gerai išplaukite keptuvę karštu vandeniu, pašalindami produktų likučius ir sausai iššluostykite.

• Nenaudokite braižančių plovimo ir šveitimo priemonių.

• Galima plauti indaplovėje ir naudoti orkaitėje.

• Rūgštūs maisto produktai (pomidorai, vynas, actas, citrinos sultys ir kt.) gali pažeisti keptuvės aliejavimo sluoksnį (atsiranda šviesesnės dėmės). Tokiu atveju pakartokite keptuvės KAITINIMĄ su aliejumi (aukščiau aprašytas).

• Venkite ilgai kaitinti tuščią keptuvę ir venkite staigių temperatūros svyravimų - nekiškite karštos keptuvės po šaltu vandeniu.

Kaip paruošti darbui plieninę keptuvę Youtube yra daug pamokų.

Įveskite į paiešką „how to season stainless steel pan“…

-------------------------------------------------------------------------------------------

Dėmesio:

prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Aprašyme pateikta informacija yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Originale galimi atspalvių, užrašų, įpakavimo, matmenų, funkcijų ir kitų savybių neesminiai skirtumai. Prašome vadovautis gamintojo pakuotėje esančia informacija, nurodytais prekių parametrais ir savybėmis. El. parduotuvėje vykdomos akcijos ar prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų mūsų fizinėse parduotuvėse. Esant klausimams, visada laukiame Jūsų atsiliepimo telefonu +370 604 09011 arba el. paštu rinkodara@puodai.lt.

Charakteristikos

Medžiagos 18/10 nerūdijantis plienas
Paskirtis Keptuvės universalios be dangos
Savybės Galima plauti indaplovėje
Serija AFFINITY
Ilgis Ø 24 cm
Struktūra / Konstrukcija 5 sluoksnių korpusas
Prekės ypatybė PREMIUM keptuvė profesionalams

Priedai