Keptuvės universalios

Sumažinta kaina! De BUYER Keptuvė lietiniams geležinė Ø 24 cm su medine rankena Mineral B BOIS, De BUYER (Prancūzija) Padidinti

Keptuvė lietiniams Ø 24 cm su medine rankena, anglinis plienas, Mineral B BOIS, De BUYER (Prancūzija)

5715 24

• Gamintojas: De BUYER (Prancūzija).
• Korpusas: anglinis plienas - 99% geležis, 1% anglis, impregnuotas bičių vašku.
• Skersmuo: Ø 24,0 cm.
• Aukštis: h 1,2 cm, sienelės ir dugno storis: 2,5 mm.
Rankena: plieninė su buko medžiu iš abiejų pusių, galima gaminti orkaitėje iki 10 minučių / +200°C.
• Svoris: 1,2 kg. 
• Plovimas tik vandeniu be ploviklio, nenaudoti indaplovėje, po plovimo laikyti sausą.
• Tinka visoms viryklėms tai pat ir indukcinėms.

Mes dar prisimename savo močiučių geležines keptuves - jos gerai kepė, galima buvo naudoti metalinius įrankius ir aukštas kepimo temperatūras. Istorija vėl kartojasi su Mineral B BOIS.

MINERAL B BOIS keptuvė lietiniams blynams Crepe.

Crepe B BOIS

Smulkiau

33,75 €

-25%

45,00 €

Pateikti užklausą

Apie prekę

Keptuvės MINERAL B BOIS yra padengtos sertifikuotu, aukščiausios kokybės bičių vašku, todėl pirmiausiai keptuvę išplaukite labai karštame vandenyje ir kruopščiai sausai iššluostykite, taip pašalindami visus vaško likučius. Pripilkite į keptuvę maždaug 1 cm aliejaus (rafinuoto) ir kaitinkite ant stiprios ugnies 5 min. Išpilkite aliejų ir iššluostykite keptuvę gerai sugeriančiu virtuviniu rankšluosčiu (galima popieriniu).
Kuo dažniau keptuvę naudosite, tuo ji turės geresnes kepimo savybes. Kuo ji bus tamsesnės spalvos, pasidengusi natūralia juoda patina, tuo mažiau prie jos prikibs maistas.

NAUDOJIMAS: Gamindami keptuvėje naudokite nedaug riebalų. Gerai įkaitinkite keptuvę ir dėkite produktus. Apkepinkite juos iš abiejų pusių, sumažinkite ugnį ir baikite gaminti.
NEPALIKITE PARUOŠTO MAISTO KEPTUVĖJE!

PRIEŽIŪRA:
• Po kiekvieno maisto ruošimo, gerai išplaukite keptuvę karštu vandeniu, pašalindami produktų likučius ir sausai iššluostykite (likusi drėgna, keptuvė gali rūdyti).
• Norint išvalyti keptuvę, įkaitinkite keptuvėje rupią druską ir palaikykite, kaitindami ant stiprios ugnies 1,5 min. Tuomet gerai išvalykite popieriniu rankšluosčiu. Rupi druska išvalys maisto likučius ir pašalins kvapą.
• Laikas nuo laiko patepkite keptuvės vidų aliejumi (keletą lašų užvarvinę ant popierinio rankšluosčio). Keptuvę laikykite sausoje vietoje.

DĖMESIO!!! Neplaukite keptuvės indaplovėje!!! Nemirkykite!!!
Plaudami prikepusius maisto likučius, naudokitės šiurkščiąja kempinėlės puse.
Rūgštūs maisto produktai (pomidorai, vynas, citrinos ir kt.) gali pažeisti keptuvės impregnavimo aliejumi sluoksnį (atsiranda šviesios dėmės). Tokiu atveju pakartokite keptuvės KAITINIMĄ su aliejumi (aukščiau aprašytas).
Gaminant keptuvėje pirmuosius kartus, gali nutikti taip, kad ant kaitlentės liks nedidelis kiekis vaško. Jį nuvalykite su popierine servetėle, kol dar kaitvietė šilta.

Charakteristikos

Medžiagos Plienas anglinis
Paskirtis Lietiniams, blyneliams, kiaušiniams
Savybės Tinka indukcinėms viryklėms
Serija B BOIS Mineral B Element