Keptuvės universalios / negilios

Sumažinta kaina! MONIX® - Isogona SL Keptuvė universali Ø 28 cm, indukcinė, MINERAL, MONIX® (Ispanija) Padidinti

Keptuvė universali Ø 28 cm, indukcinė, MINERAL, MONIX® (Ispanija)

M741228

• Gamintojas: MONIX® ISOGONA SL (Ispanija).
• Medžiagos: aliuminis ir nerūdijantis plienas.

• Danga: nesvylanti "akmens masės" MINERAL, 3-jų sluoksnių Quantanium® moderni technologija su titano mikrokeramika, ekologiška, be PFOA. Dangos pagrindas apdirbtas specialiu METALTEC būdu.

• Dugnas: indukcinis plienas AISI 430, 'full induction' konstrukcija.

• Rankena: 18/10 nerūdijantis plienas, tvirta, neįkaistanti.

• Išmatavimai: Ø 28,0 x h 6,0 cm, dugno Ø 21,9 cm.

• Galima naudoti orkaitėje iki +230°C.

• Galima plauti indaplovėje.

• Tinka indukcijai ir visų kitų tipų viryklėms.

---

MINERAL - tai moderni keptuvė už patrauklią kainą.

Keptuvės konstrukcija sujungia aliuminio korpusą, indukcinį dugną ir atsparią naudojimui, ekologišką dangą su titano mikrokeramikos apsauga.

---

Connect Metaltec

Smulkiau

50,60 €

-8%

55,00 €

Pateikti užklausą

Apie prekę

MONIX® MINERAL serijos keptuvės su ekologiška akmens masės stiliaus danga - pasižymi puikiomis kepimo savybėmis, funkcionaliu dizainu ir profesionaliomis ergonominėmis rankenomis, kad būtų patogu naudoti.

Dėka optimalaus aliuminio korpuso šios keptuvės puikiai paskirsto šilumą, kad būtų kokybiškai paruošti visi Jūsų patiekalai. Keptuvės dugnas taupo energiją 'save energy system', todėl užtenka vidutinės temperatūros kepimui palaikyti. Venkite tuščią keptuvę kaitinti iškart ant maksimumo - ji gali deformuotis.

METALTEC paviršiaus apdirbimo technologija, suformuojanti išskirtinį uolienos tipo paviršių keptuvės dugne - sukuria iki 3 kartų stipresnę nesvylančios dangos apsaugą, lyginant su kitais tradiciniais nesvylančiais indais.

Kepkite su mažu riebalų kiekiu ir vartykite kepinius su neaštriais metalo įrankiais. Kepkite taip, kaip Jums reikia ir ant viryklės, ir orkaitėje. Kasdien lengvai išplaukite po šiltu tekančiu vandeniu su trupučiu indų ploviklio arba kartais įdėkite į indaplovę.

MINERAL keptuvė atrodo paprastai, bet išvaizda apgaulinga - čia slypi gero kepimo potencialas.

Garsiausias ispanų virtuvės šefas Martín Berasategui labai vertina MINERAL keptuves ir jas renkasi savo profesionalioje virtuvėje.

Šiuo šefu abejoti neverta, nes jis 7-iuose savo valdomuose restoranuose jau surinko net 12 "Michelin" žvaigždučių įvertinimų. Ispanijoje jam nėra lygių!

-------------------------------------------------------------------------------------------

Dėmesio:

prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Aprašyme pateikta informacija yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Originale galimi atspalvių, užrašų, įpakavimo, matmenų, funkcijų ir kitų savybių neesminiai skirtumai. Prašome vadovautis gamintojo pakuotėje esančia informacija, nurodytais prekių parametrais ir savybėmis. El. parduotuvėje vykdomos akcijos ar prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų mūsų fizinėse parduotuvėse. Esant klausimams, visada laukiame Jūsų atsiliepimo telefonu +370 604 09011 arba el. paštu rinkodara@puodai.lt.

Charakteristikos

Medžiagos Aliuminis / nerūdijantis plienas
Paskirtis Keptuvės universalios
Savybės Galima plauti indaplovėje
Serija MINERAL
Prekės ypatybė Atspari ir atrodo kaip akmuo

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: