Ketaus / špižiaus keptuvės

BIOL TH LTD Grill presas - dangtis 21 x 21 cm, ketus, BIOL Padidinti

Grill presas - dangtis 21 x 21 cm, ketus, BIOL

10242

• Gamintojas: BIOL (Ukraina).
• Korpusas: lietas 100% ketus (špižius).
• Išmatavimai: 21,0 x 21,0 cm, h 3,7 cm.
• Rankena: lieto ketaus.
• Svoris: 1,5 kg.
• Rekomenduojame plauti tik rankomis, sausai išdžiovinti ir sutepti riebalais.

-----

BIOL Grill presas / dangtis - puikus įrankis keptos mėsos mėgėjams.

Presas / dangtis palengvins mėsos kepsnių kepimą: prispausti po presu mėsos ruošiniai keps tolygiai visame gabale, kepsniai bus aromatingesni ir gražiau apkepę.

Naudokite presą visuomet kai kepate kepsnius, mėsainius, paukštieną, dešreles. Tai nepakeičiamas įrankis kepant viščiuką "tabaka" ar jautienos kepsnius - steikus, tinka ir daržovėms kepti.

Presas bus dvigubai naudingesnis, jeigu jį naudosite kartu su Grill keptuve, kuri turi iškilius rantelius.

Smulkiau

18,00 €

Pateikti užklausą

Apie prekę

Naudoti paprasta: įkaitinkite presą kartu su keptuve, po to įdėjus mėsą, prispauskite ją karštu presu. Po kelių minučių, pakėlę presą, apverskite mėsą ir vėl prispauskite - iškeps greičiau, gardžiau, bus gražesni ir sultingesni kepsniai.

Ketus/špižius - tai gurmanų ir virtuvės profesionalų įrankis.

Gaminimas ketaus induose užtikrina ypatingą maisto skonį ir geriau išsaugo maistingąsias medžiagas, natūralią spalvą ir aromatą.

Ketaus keptuvėje keptos bulvės, mėsos kepsnys, šonkauliukai ar blynai - nepamirštamo skonio kūriniai.

Ketaus puode ar kazane paruoštas tirštas troškinys, žuvienė ar avienos plovas - privers apsilaižyti pirštelius ir norėsite pakartoti dar ir dar...

Indai, pagaminti iš 100% ketaus, gali būti naudojami ant visų tipų viryklių: nuo tradicinės dujinės, elektrinės iki moderniausios indukcinės. 

Jie puikiai tinka naudoti orkaitėse, krosnyse, ant grilio anglių ar netgi gamtoje ant laužo. 

Dėka vientiso masyvaus ketaus korpuso, karštis paskirstomas vienodai ir pasiekiami geriausi gaminimo rezultatai.

Ketaus/špižiaus indai pasižymi ilgaamžiškumu. Įkaitintas ketus puikiai paskirsto šilumą, atlaiko aukštą temperatūrą, todėl tinkamas intensyviam naudojimui, netgi be riebalų. Ketaus indai nebijo metalinių įrankių ir niekada nesideformuoja. Ketaus indai gerai sukaupia ir paskirsto šilumą, todėl puikiai tinka greitam kepimui, lėtam troškinimui ir virimui savose sultyse bei tirštų padažui gaminimui. Gerai paruošti ketaus indai, dėl natūralios patinos, neleis pridegti Jūsų ruošiamam maistui.

Charakteristikos

Medžiagos Ketus / špižius natūralus be dangos
Paskirtis Dangčiai, gaubtai
Ilgis 21

Priedai