Ketaus / špižiaus keptuvės

Keptuvė Ø 16 x 2,5 cm, ketaus su mediniu padėklu, BRIZOLL (Ukraina)

H1625-D

• Gamintojas: BRIZOLL (Ukraina).
• Korpusas: lietas 100% ketus.
• Išmatavimai: h 2,5 x Ø 16 cm, dugno Ø 13,5 cm.
• Padėklas: natūralus buko medis.
• Svoris: 0,89 kg
• Rekomenduojame plauti tik rankomis, sausai išdžiovinti ir sutepti riebalais.
• Tinka visoms viryklėms, tai pat ir indukcinėms.

---

Ketaus indai pasižymi ilgaamžiškumu. Įkaitintas ketus puikiai paskirsto šilumą, atlaiko aukštą temperatūrą, todėl tinkamas intensyviam naudojimui, netgi be riebalų. Ketaus indai nebijo metalinių įrankių ir niekada nesideformuoja. Ketaus indai gerai sukaupia ir paskirsto šilumą, todėl puikiai tinka greitam kepimui, lėtam troškinimui ir virimui savose sultyse bei tirštų padažui gaminimui. 

Smulkiau

16,90 €

Pateikti užklausą

Apie prekę

Ketus / špižius - tai gurmanų ir virtuvės profesionalų įrankis.

Gerai paruošti ketaus indai, dėl natūralios patinos, neleis pridegti Jūsų ruošiamam maistui.

Gaminimas ketaus induose užtikrina ypatingą maisto skonį ir geriau išsaugo maistingąsias medžiagas, natūralią spalvą ir aromatą.

Ketaus keptuvėje keptos bulvės, mėsos kepsnys, šonkauliukai ar blynai - nepamirštamo skonio kūriniai.

Ketaus puode ar kazane paruoštas tirštas troškinys, žuvienė ar avienos plovas - privers apsilaižyti pirštelius ir norėsite pakartoti dar ir dar...

Indai, pagaminti iš 100% ketaus, gali būti naudojami ant visų tipų viryklių: nuo tradicinės dujinės, elektrinės iki moderniausios indukcinės. 

Jie puikiai tinka naudoti orkaitėse, krosnyse, ant grilio anglių ar netgi gamtoje ant laužo. 

Dėka vientiso masyvaus ketaus korpuso, karštis paskirstomas vienodai ir pasiekiami geriausi gaminimo rezultatai.

Eksploatavimo instrukcija

Ketaus indai be dangos pagaminti iš natūralių ekologiškai švarių medžiagų. Ketus yra vienas iš geriausių ir tinkamiausių medžiagų indų gamybai. Tokie indai gali būti ilgai kaitinami aukštose temperatūrose, neišskiria toksinių medžiagų, ilgai išlaikantys šilumą, praktiški ir pasiruošę tarnauti Jūsų virtuvėje dešimtmečiais.

Ketaus indai be dangos tinkami keptų ir troškintų patiekalų gamybai visų tipų viryklėse.

Naujų neemaliuotų ketaus indų paruošimas naudojimui

1. Prieš pirmą naudojimąsi indus reikia kruopščiai išplauti karštu vandeniu su indų plovimo skysčiu. Naudoti kempinę arba indų plovimo šepetį be metalinių šerelių. Nusausinti.

2. Į indą įberti valgomosios druskos ir kaitinti 10-20 min., ją maišant.

3. Po kaitinimo druską išberti, o indą nuskalauti karštu tekančiu vandeniu. Leisti atvėsti ir nusausinti.

4. Vėl įkaitinti indą labiau nei 100⁰C ir vidinę indo pusę ištepti plonu augalinio aliejaus sluoksniu. Leisti atvėsti. Dabar indas tinkamas maisto gaminimui.

Neemaliuotų ketaus indų priežiūra

1. Nepalikite paruošto maisto ilgesniam laikui ketaus induose.

2. Baigus gaminti, indą išplaukite (rekomenduojama ne naudoti šveitimo priemonių), kruopščiai nusausinkite (geriausiai tai daryti nestipriai įkaitinus indą, kad niekur neliktų vandens lašų, kurie gali sąlygoti indų aprūdijimą) ir vėl padengti plonu augalinio aliejaus sluoksniu.

3. Neplauti ketaus indų indaplovėse.

4. Laikyti ketaus indus rekomenduojama sausoje, gerai vėdinamoje vietoje.

5. Netinkamai naudojami arba laikomi indai gali aprūdyti, tačiau tai nėra defektas, indai ir toliau bus tinkami maisto ruošimui: aprūdijusias vietas nušveiskite metaliniu šepetėliu arba kempinėle, įkaitinkite ir padenkite plonu augalinio aliejaus sluoksniu.

Tinkamai naudojami ketaus indai ilgam taps Jūsų maisto ruošimo padėjėjais!

-------------------------------------------------------------------------------------------

Dėmesio:

prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Aprašyme pateikta informacija yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Originale galimi atspalvių, užrašų, įpakavimo, matmenų, funkcijų ir kitų savybių neesminiai skirtumai. Prašome vadovautis gamintojo pakuotėje esančia informacija, nurodytais prekių parametrais ir savybėmis. El. parduotuvėje vykdomos akcijos ar prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų mūsų fizinėse parduotuvėse. Esant klausimams, visada laukiame Jūsų atsiliepimo telefonu +370 604 09011 arba el. paštu rinkodara@puodai.lt.

Charakteristikos

Medžiagos Ketus / špižius natūralus be dangos
Paskirtis Keptuvės universalios
Savybės Tinka indukcinėms viryklėms
Serija HoReCa
Ilgis Ø 16 x 2,5 cm
Struktūra / Konstrukcija Pagaminta Ukrainoje
Prekės ypatybė Tinka ir HoReCa profesionalams