Specialūs pasiūlymai

Nauja Sumažinta kaina! FONTIGNAC Keptuvė WOK Ø 32 cm su dangčiu FONTIGNAC, STAUB Group (Prancūzija)

Keptuvė WOK Ø 32 cm su dangčiu FONTIGNAC, STAUB Group (Prancūzija)

17180

• Gamintojas: STAUB Group (Prancūzija), priklauso ZWILLING GROUP (Vokietija).
• Korpusas: nerūdijantis plienas 18/10, matinis poliravimas, trigubas terminis dugnas, neprideganti danga DuPont.
• Išmatavimai: h 9,5 x Ø 32 cm, dugno Ø 16,5 cm.
• Rankenos šonuose: nerūdijančio plieno, taškinis tvirtinimas, neįkaistančios.
• Dangtis: grūdintas stiklas, nerūdijančio plieno žiedas ir rankenėlė.
• Svoris su dangčiu: 2,85 kg.
• Rekomenduojama plauti rankomis, bet galima ir indaplovėje.
• Tinka visoms viryklėms, tai pat ir indukcinėms.

Smulkiau

47,20 €

-20%

59,00 €

Pateikti užklausą

Apie prekę

WOK nuostabūs receptai ir gaminimo metodai:

Troškinimas

Troškinimui naudokite labai mažą kiekį skysčio. Ištroškintame maiste, turi būti likę visai mažai vandens, nes dauguma jo bus jau išgaravę. Keletą kartų patepkite mėsą marinatu, kad troškinama ji įgautų ypač stiprų skonį.

Kepimas maišant

Supjaustykite visus ingradientus mažais, vienodo dydžio gabalėliais ir greitai pakepkite aukštoje temperatūroje, nuolat maišydami. Reikės tik trupučio aliejaus, kadangi maistas yra visą laiką maišomas. Labai svarbu, kad visos sudedamosios dalys būtų paruoštos iš anksto, nes gaminant tokiu būdu, maistas iškepa labai greitai.

Gaminimas laistant

Kai reikia paruošti trapius ir gležnus ingradientus, juos galima virti laistant. Gaminimo procesas bus lengvesnis, jei viskas sudėsite į Wok ir pamažu laistysite sultiniu ar virimo skysčiu.

Virimas garuose

Tokiam troškinimui naudokite bambukinį krepšelį. Įmerkite krepšelį į vandenį prieš pat jo naudojimą. Tada sudėkite visus ingradientus. Įdėkite krepšelį į Wok su mažu kiekiu vandens ir užvirkite. Garai švelniai kils pro krepšelį pagamindami maistą garuose.

Kepimas riebaluose

Supjaustykite maistą vienodo dydžio gabalėliais ir kepkite karštame aliejuje mažomis porcijomis. Jei reikia pagaminti greitai, kepkite aukštoje temperatūroje – apie 180°C. Jei reikia gaminti ilgiau, temperatūrą sumažinkite.

Gaminimas tešloje Supjaustykite mėsą, žuvį, vėžiagyvius, paukštieną ar daržoves mažais gabalėliais. Nusausinkite ir įmerkite į tešlą, tada kepkite dideliame karšto aliejaus kiekyje kol apskrus, pagels ir tešla taps traški. Naudokite įprastą tešlą ar kiaušinio ir miltų mišinį. Geresnį rezultatą gausite kepdami mažomis porcijomis.

Charakteristikos

Medžiaga / Danga Plienas 18/10
Paskirtis WOK
Savybės Tinka indukcinėms viryklėms