Nauja STAUB Fondiu rinkinys 6 asmenims 2,0 L, ketus, raudonas emalis, STAUB (Prancūzija) Padidinti

Fondiu rinkinys 6 asmenims 2,0 L, ketus, raudonas emalis, STAUB (Prancūzija)

044065

• Kilmės šalis: STAUB (Prancūzija)
• Medžiaga: ketus išorėje dengtas emaliu, vidus juodas ketus, spalva raudona.
• Fondiu rinkinį sudaro:
- fondiu stovas - ketus, juodas,  Ø 19,5 cm, aukštis - 9,5 cm.

- kaitinimo pastos elemento įdėklas iš nerūdijančio plieno.

- fondiu puodas su dangčiu - žiedu, Ø 19,0 cm, talpa - 2,0 L.

- 6 fondiu šakutės su spalvomis pažymėtais rankenėlių galais.


• Plauti rankomis, iššluostyti ir sausai laikyti.
• Tinka visų tipų viryklėms, taip pat ir indukcinėms.

Smulkiau

99,00 €

Pateikti užklausą

Apie prekę

Koks vakarėlis be fondiu? Tai labai skanu ir paprasta.

Naudojimosi fondiu pagrindai:

Pripildykite indą šokoladu, sūriu, aliejumi ar buljonu. Paruoškite ir pašildykite būsimą fondiu padažą naudodamiesi virykle. Vėliau, kai padažas yra paruoštas, fondiu indą nukelkite nuo viryklės ir įdėkite į fondiu stovą, uždekite kaitinimo pastą, kad indas su padažu neatvėstu. Dabar jau su draugais galite mėgutis fondiu.

Šokolado ir apelsinų fondiu

Ingredientai:
250 ml grietinėlės
3 valgomi šaukštai apelsinų sulčių
350 g juodo šokolado
1 valgomas šaukštas tarkuotų apelsino žievelių
1 arbatinis šaukštelis apelsinų likerio ar brendžio

Dieviško skonio padažas, į kurį galite mirkyti braškes ar pyrago gabalėlius. Naudokite tik kokybišką tamsų šokoladą.

Gaminimas:

Fondiu inde ant vidutinės ugnies pakaitinkite grietinėlę ir apelsinų sultis, kol kraštuose pradės kilti burbuliukai. Nuimkite nuo ugnies ir greitai įmaišykite šokoladą, tarkuotas apelsino žieveles ir likerį. Patiekite tame pačiame fondiu inde, tik temperatūrai palaikyti naudokite uždegtą degimo pastą.

Skanaus:)))

 

 

 

Charakteristikos

Medžiaga/danga Ketus/špižius/emalis
Paskirtis Fondiu ir priedai
Savybės Tinka indukcinėms viryklėms