Termosinis indas naminio jogurto gamybai 1,2 L su trim indeliais viduje, ORION (Čekija)

125815

• Šalis gamintoja: (Čekija)
• Išmatavimai: h 18,0 cm, skersmuo 12,0 cm, vidinių indelių talpa 2x300 ml ir 1x250 ml.
• Korpusas: pagrindinis indas iš plastiko su termine izoliacija. Indą galima naudoti, kaip termosinį indą šiltam maistui išlaikyti iki 4 val.
• Dangtis: sandarus ir šiltas uždarymas.

ORION termosinis indas naminiam jogurtui gaminti - tai naujas atradimas Jūsų šeimos sveikai mitybai. Nuo šiol bus paprasta pasigaminti skanų, šviežią ir natūralų naminį jogurtą be pridėtinio cukraus ir kitų priedų. Naminis jogurtas kainuoja tris kartus pigiau, nei pirktinis ir daugiau nebus jokių vienkartinių plastiko pakuočių.

Būkite sveiki ir atsakingi!

Smulkiau

8,33 €

-30%

11,90 €

Pateikti užklausą

Apie prekę

Naminio jogurto receptas:

Imame 1L pieno ir pašildome iki pirmų burbuliukų (bet neužverdame).

Paliekame pieną atvėsti iki +45/49 C, bet ne aukščiau, nes aukštesnėje temperatūroje pražus jogurto gerosios bakterijos.

Lėtai ir atsargiai maišydami įdedame 2 valgomus šaukštus natūralaus pirktinio jogurto.

Supilame viską į 3 indelius, uždengiame ir sudedame į jogurto ruošimo indą.

Laikome nuo 4 iki 24 val. nedarinėdami, kad šiluma neišeitų.

Jeigu šiltai laikysite 4-6 val. jogurtas bus saldesnis, o kuo ilgiau bus laikomas tuo bus rūgštesnis.

Indelius sudėkite į šaldytuvą. Jogurtas sutirštės vos tik atvės. Po atvėsinimo, reikėtų jogurtą sukrėsti ir gerai išmaišyti.

Jogurtas paruoštas. Skanaus!

Jogurtą galima paskaninti šviežiomis uogomis, uogiene, cinamonu, šokoladu.

Charakteristikos

Paskirtis Termosinis indas
Savybės Daugiasluoksnis korpusas