ROMERTOPF Troškintuvas ROMERTOPF Maxi 8 asmenims Padidinti

Troškintuvas 8 asmen., Maxi, ROMERTOPF

117 05

• Kilmės šalis : Vokietija
• Korpusas: 5 mm., Dviejų dalių, molinis su vidine glazūra.
- troškintuvas su dangčiu, iššoriniai išmatavimai 42,5 X 32,5 X 21,5 cm.
• Talpa - apie 8 kg. ( 8 asmenims)
• Dangtis: molis su glazūra.
• Svoris: 6.2 kg.
• Tinka orkaitėms ir mikrobangų krosnelėms.
• Atsižvelgiant į instrukciją, galima plauti indaplovėje.

Smulkiau

96,00 €

Pateikti užklausą

Apie prekę

Moliniuose ROMERTOPF induose gaminti paprasta ir skanu.


Maisto ruošimas ROMERTOPF troškintuvuose ir puoduose, maloniai jus nustebins savo paprastumu, bei tuo, kaip, greit ir gardžiai yra paruošiamas maistas. Be, to, paruošti patiekalai bus skanūs, naudingi ir sultingi.
ROMERTOPF induose maistas yra gaminamas naudojant žemas temperatūras, todėl, produktai išsaugo daugiau maistingų medžiagų, nereikia papildomai naudoti aliejaus ir riebalų.
Dėl indų, drėgmės absorbcinių savybių, gaminimo metu maistas gaminamas su tuo drėgmės kiekiu, kurį yra sugėręs. Papildomai skysčių naudoti nereikia, bet, galima panaudoti nedidelį kiekį kokybiško šalto spaudimo aliejaus. Patiekalas turės nuostabų skonį ir aromatą, bus išsaugojęs spalvą ir visas naudingąsias medžiagas.


Molinį ROMERTOPF troškintuvą verta įsigyti, nes:


moliniame inde maistas ruošiamas natūraliai;
• patiekalas kepa ar verda natūraliose sultyse;
• dažniausiai nereikia papildomai dėti sviesto, pilti aliejaus ar kitų riebalų;
• gaminant maistą moliniame inde išlieka daugiau vitaminų ir kitų naudingų medžiagų;
• moliniame inde valgis nepridega, orkaitė lieka švari;
• maisto aromatas būna stipresnis;
• indai labai estetiški ir dailūs, tad jie papuoš tiek šventinį, tiek kasdieninį stalą;
• molinis indas sugeria vandenį, todėl galite kepti, virti ar troškinti be didelio vargo;
• „Romertopf" induose galima ruošti bet kokį maistą: jautieną, kiaulieną, paukštieną, žvėrieną, makaronus, daržoves, pyragus ir t.t.;
• molinius puodus labai lengva plauti, juos galima dėti į indaplovę.


Naudoti molinius indus išties paprasta! Prieš naudojant indą, jį 10 min. reikia palaikyti šaltame vandenyje (molis sugeria vandenį, kurį vėliau išskiria kepant patiekalui, todėl maistas būna sultingas ir kvapnus). Sudėjus produktus į indą, reikia pastatyti į šaltą orkaitę ir palaipsniui didinti temperatūrą. Svarbu vengti itin didelės temperatūrų kaitos ir pernelyg didelio karščio (tinkamiausia temperatūra 180-250 laipsnių). Molinį indą galima naudoti tik orkaitėje, jo nevalia dėti ant atviros liepsnos ar kaitlentės. Jei reikia, kepamą patiekalą galima apšlakstyti tik šiltu ar karštu vandeniu. Išėmus puodą iš orkaitės, jį reikėtų pastatyti ant rankšluosčio ar kilimėlio, nes ant šalto paviršiaus gali suskilti.


Sveikas skanus ir itin lengvai paruošiamas maistas. Ne vieną amžių skaičiuojantis maisto gaminimo būdas – gaminimas romietiškai arba gaminimas romietiškose induose.

Charakteristikos

Medžiaga/danga Keramika
Paskirtis Troškintuvai