Padažinės / kaistuvai

Sumažinta kaina! SCANPAN AS Puodas - prikaistuvis su nesvylančiu padengimu 3,5 L, su dangčiu, CTX, SCANPAN (Danija) Padidinti

Puodas - prikaistuvis su nesvylančiu padengimu 3,5 L, su dangčiu, CTX, SCANPAN (Danija)

6523 2000

• Gamintojas: SCANPAN AS (Danija).
• Korpusas: aukštos kokybės 18/10 nerūdijantis plienas, 5 metalo sluoksnių vientisas korpusas be pridėtinio dugno.
• Vidinė danga: nelipni patentuota STRATANIUM danga be PFOA/PFOS ir nikelio.
• Išmatavimai: h 15 cm; Ø 16,5 cm; dugnas Ø 12,5 cm; talpa - 3,5 L.
• Dangtis: plienas ir stiklas, turi garų išleidimo angą, patentuotas kondensato surinkimo sprendimas, dėl ypatingos formos dangčio kraštelio.
• Rankena: ilga nerūdijančio plieno, tvirta, ergonomiška, atspari karščiui. Šoninė trumpa plieninė rankenėlė - patogesniam paėmimui.
• Galima plauti indaplovėje.
• Galima naudoti orkaitėje iki 260°C .
• Tinka visų tipų viryklėms, taip pat ir indukcinėms.
• Svoris su dangčiu: 2,09 kg.

Smulkiau

135,15 €

-15%

159,00 €

Pateikti užklausą

Apie prekę

STRATANIUM - tai naujausia nelipni danga su metalo keramikos mikrodalelėmis be PFOA/PFOS ir nikelio.
Scanpan CTX indų serija buvo sukurta tam, kad gaminantieji maistą ant indukcinės viryklės ar bet kurios kitos viryklės gautų milžinišką malonumą. Indai pagaminti net iš 5 metalo sluoksnių, turi elegantišką išvaizdą ir maksimalų funkcionalumą. Gamintojas apgalvojo ir įgyvendino net ir smulkiausias detales.

Scanpan CTX serija - daniška kokybė ir funkcionalumas Jūsų virtuvėje.

Visada idealiai lygus SCANPAN indų dugnas užtikrins gerą gaminamo maisto kokybę, energijos ir riebalų taupymą. SCANPAN indai greitai įkaista, gerai sukaupia šilumą ir tolygiai ją paskirsto. Maisto ruošimui kaitinimas sumažinamas iki vidutinio ar dar žemesnio lygio. Taip SCANPAN induose gaminamas maistas yra apsaugotas nuo aukštų temperatūrų poveikio ir gamybos metu taupoma energija. Stratanium padengimas yra tvirtas ir ilgaamžis, todėl maisto vartymui galite naudoti neaštrius metalinius įrankius: šakutes ir šaukštus, o dar geriau - silikonines ar medines menteles. Nuo dabar su CTX keptuve gaminimas su mažu riebalų kiekių - tai naujas žingsnis sveikesnės mitybos link.

SCANPAN CTX indų serijai būdingas klasikinio daniško dizaino prisilietimas. Šios serijos indai yra gaminami iš itin patvarių ir ilgaamžiškų medžiagų. Puikiai šiuose induose pagaminsite patiekalus su kiaušiniais, pienu ar sūriu, nes Stratanium danga neleidžia produktams prikepti ar prisvilti. CTX puoduose virti pieniškas sriubas, košes, virtinukus, makaronus, varškėtukus - bus tikras malonumas ir itin lengvas valymas.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Dėmesio:

prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Aprašyme pateikta informacija yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Originale galimi atspalvių, užrašų, įpakavimo, matmenų, funkcijų ir kitų savybių neesminiai skirtumai. Prašome vadovautis gamintojo pakuotėje esančia informacija, nurodytais prekių parametrais ir savybėmis. El. parduotuvėje vykdomos akcijos ar prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų mūsų fizinėse parduotuvėse. Esant klausimams, visada laukiame Jūsų atsiliepimo telefonu +370 604 09011 arba el. paštu rinkodara@puodai.lt.

Charakteristikos

Medžiagos Stratanium be PFOA
Paskirtis Padažinės / kaistuvai
Savybės Tinka indukcinėms viryklėms
Serija CTX
Struktūra / Konstrukcija 5 sluoksnių korpusas
Prekės ypatybė Tinka ir HoReCa profesionalams