Padažinės / kaistuvai

Sumažinta kaina! SCANPAN AS Prikaistuvis 1,0 L su specialiu dangčiu ir ilga rankena ONE - BRUND by SCANPAN (Danija) Padidinti

Prikaistuvis 1,0 L, Ø 14 cm su specialiu dangčiu ir ilga rankena ONE - BRUND by SCANPAN (Danija)

1401 0000

• Gamintojas: SCANPAN AS (Danija).
• Korpusas: aukštos kokybės 18/10 nerūdijantis plienas, matinis poliravimas.
• Išmatavimai: Ø 14,0 cm, dugno Ø 13,7 cm, talpa - 1,0 L.
• Dugnas: trijų sluoksnių kapsulinis terminis dugnas.
• Rankena: nerūdijančio plieno, tvirta, ergonomiška, atspari karščiui.
• Dangtis: karščiui atsparaus stiklo su specialiu plieno apvadu, viršuje neįkaistanti rankenėlė.
• Galima plauti indaplovėje.
• Galima naudoti orkaitėje iki +260°C.
• Tinka visų tipų viryklėms, taip pat ir indukcinėms.

ONE - BRUND puodų grūdinto stiklo dangčiai turi nerūdijančio plieno apvadą, kuris šonuose turi didesnes ir mažesnes skylutes, per jas išleidžiamas garo perteklius ir puodai verda saugiai. Per dangčio žiedo skylutes galima nukošti išvirtas bulves, kiaušinius, daržoves, virtinius ar makaronus.

Smulkiau

32,30 €

-15%

38,00 €

Pateikti užklausą

Apie prekę

ONE - BRUND by SCANPAN indų serija sukurta naudojant per 60 metų SCANPAN sukauptą patirtį ir naujausias gamybos technologijas. BRUND indai sukurti, kad suteiktų ergonomišką komfortą, ilgaamžiškumą, saugumą žmogui ir kasdienio naudojimo malonumą.

Visų ONE - BRUND indų dugnas pagamintas naudojant "užmetimo" technologiją. Technologijos esmė - lieto aliuminio lydinio sluoksnį, apgaubti dviem sluoksniais nerūdijančio plieno ir suformuoti terminę kapsulę. Bendras dugno storis 6,5 mm užtikrina puikias šilumos laidumo savybes ir veikimo stabilumą.

ONE- BRUND puodų serija visada užtikrina optimalų ir tolygų šilumos paskirstymą, leidžia sumažinti kepimo laiką ir energijos suvartojimą iki minimumo. Be to turi visuomet "šaltas" rankenas ir specialų indo kraštelį-snapelį, neleidžianti varvėti, tiksliai nupilant skysčius.

Indų išorėje nerūdijantis plienas ir rankenėlės yra matinio poliravimo - daugiau jokių riebių pirštų antspaudų, dėmių ir susibraižymų. Tikrai lengva priežiūra ir ilgalaikė graži išvaizda.

Grūdinto stiklo indų dangčiai turi nerūdijančio plieno apvadą, kuris užtikrina atsparumą dužimui, o per stiklą galite visuomet prižiūrėti maisto ruošimo procesą. Nereikia dažnai kilnoti dangčio, neprarandame energijos ir trumpėja virimo laikas.

Visų puodų vidinėje pusėje talpa sužymėta kas 0,5 L. Tai užtikrina tikslų skysčio įpylimą. 

ONE puodai - tai malonus ir saugus maisto ruošimas, švari viryklė, lengva priežiūra.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Dėmesio:

prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Aprašyme pateikta informacija yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Originale galimi atspalvių, užrašų, įpakavimo, matmenų, funkcijų ir kitų savybių neesminiai skirtumai. Prašome vadovautis gamintojo pakuotėje esančia informacija, nurodytais prekių parametrais ir savybėmis. El. parduotuvėje vykdomos akcijos ar prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų mūsų fizinėse parduotuvėse. Esant klausimams, visada laukiame Jūsų atsiliepimo telefonu +370 604 09011 arba el. paštu rinkodara@puodai.lt.

Charakteristikos

Medžiagos 18/10 nerūdijantis plienas
Paskirtis Padažinės / kaistuvai
Savybės Tinka indukcinėms viryklėms
Serija ONE

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: