KAI Seki Magoroku Composite

Sumažinta kaina! KAI Corporation Peilis pjaustymo 18 cm. Seki Magaroku COMPOSITE, KAI Padidinti

Peilis pjaustymo 18 cm. Seki Magoroku COMPOSITE, KAI (Japonija)

MGC-0468

Gamintojas - Japonija
Ašmenų ilgis - 18 cm.
Rankenos ilgis - 12 cm.
Rankenos medžiaga- Japonijos Pakka medis.
Bendras ilgis - 30 cm.

Smulkiau

180,32 €

-8%

196,00 €

Pateikti užklausą

Apie prekę

Kai Seki Magoroku Composite serija - tai peiliai turintys 8 metalo sluoksnius ir kurių ašmenų šerdies kietumas yra 61 +/- 1 HRC Rockwell skalėje.
Peilio geležtė pagaminta pasitelkiant naująsias kosmines tehnologijas, kai itin tiksliai yra sujungiami dvi skirtingos plieno rūšys ir išgaunamas stulbinamai gražus piešinys pridedant lituotą varį sujungimo vietose. Labai poliruoti ašmenys yra pagaminti iš VG-10 plieno su ŽTT 61 kietumo ± 1 ir satino ašmenimis iš SUS420J2 plieno. Peilis generuoja žavingą kontrastą - žavų puošnumą ir galingus ašmenis.

Peiliai yra galąsti tokiu pačiu būdu kaip galąndami Samurajų kardai. Tikri kulinarijos specialistai, vertina aukščiausią gamintojų meistriškumą. Kai peiliai- tai investicija į visą gyvenimą trunkantį malonumą.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Dėmesio:

prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Aprašyme pateikta informacija yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Originale galimi atspalvių, užrašų, įpakavimo, matmenų, funkcijų ir kitų savybių neesminiai skirtumai. Prašome vadovautis gamintojo pakuotėje esančia informacija, nurodytais prekių parametrais ir savybėmis. El. parduotuvėje vykdomos akcijos ar prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų mūsų fizinėse parduotuvėse. Esant klausimams, visada laukiame Jūsų atsiliepimo telefonu +370 604 09011 arba el. paštu rinkodara@puodai.lt.

Charakteristikos

Paskirtis Peiliai atskiri
Peilio medžiaga Damasko plieno kompozitas
Savybės Peilis pjaustymo
Serija SEKI MAGOROKU / COMPOSITE