Japoniški ir europiniai peiliai pagal serijas

GLOBAL G-2 virėjo-šefo peilis 20 cm, YOSHIKIN (Japonija)

G-2

• Gamintojas: YOSHIKIN (GLOBAL), Yoshida Metal Industry Co. Ltd., Niigata, SEKI-City (Japonija).

• Geležtė: kaltinis šalto grūdinimo nerūdijantis plienas CROMOVA 18, kietumas 56-58 HRC.

• Ašmuo: simetriškas dvipusis užgalandimas, 15-17 laipsnių kampas.

• Rankena: nerūdijantis plienas su įspaudais.

• Ypatybė: rankena tuščiavidurė - užpildyta kvarciniu smėliu, kad subalansuoti.

• Matmenys: geležtė 20 cm, visas ilgis 32,5 cm, geležtės plotis 4,4 cm, penties storis 2 mm.

• Svoris: peilio 163 g.

• Plauti rankomis ir sausai nušluostyti.

• Supakuota dėžutėje - tinka dovanai.

• 100% pagaminta Japonijoje.

-----

GLOBAL G-2 virėjo-šefo peilis yra pats populiariausias peilis iš visų GLOBAL peilių.

GLOBAL peilius labai mėgsta virėjai profesionalai ir maisto ruošimo gurmanai.

Smulkiau

129,00 €

Pateikti užklausą

Apie prekę

GLOBAL peiliai yra gaminami iš unikalaus aukščiausios rūšies nerūdijančio plieno. Išskirtinį peilio dizainą sukūrė japonų dizaineris Komin Yamada.

GLOBAL G-2 klasikinės formos europietiškas virėjo-šefo peilis. Su juo virtuvėje yra atliekami praktiškai visi maisto paruošimo, pjaustymo, apdorojimo ir smulkinimo darbai. Patogu dirbti ant pjaustymo lentelės. Labai tinka paruošti daržovių ir mėsos patiekalus.

GLOBAL peiliai turi vientisą korpusą, patogią plieninę rankeną, kuri yra neslidi ir itin higieniška.

Peilių geležtės pagamintos iš specialiai GLOBAL sukurto plieno CROMOVA 18. Šiame pavadinime užkoduoti pagrindiniai legiruojančių metalų pavadinimai: chromas, molibdenas, vanadis. Skaičius 18 reiškia, kad pliene yra net 18 proc. chromo, o tai užtikrina, kad šis plienas būtų tvirtas, atsparus dilimui ir ilgai išlaikytų užgalandimą. Peilių geležtė stiprinama ir grūdinama lede, todėl šie peiliai dar ilgiau išlieka aštrūs ir yra atsparūs mechaniniam poveikiui. Peilių kietumas pagal Rockwell skalę yra 56-58 HRC.

Taip, kaip ir samurajų kardai, taip ir kiekvienas GLOBAL peilis yra skrupulingai gaminamas rankomis, kol pasiekiamas tobulumas. GLOBAL peilį patogu laikyti rankoje, lygus paviršius ir tobula konstrukcija užtikrina lengvą priežiūrą, bei higieną.

GLOBAL peilių istorija yra viena sėkmingiausių visame pasaulyje. Nuo 1985 metų iki šių dienų visi peiliai yra gaminami rankomis YOSHIKIN fabrike Japonijoje, laikantis aukščiausių kokybės standartų.

GLOBAL peiliai yra laimėję nesuskaičiuojamą kiekį apdovanojimų, sužavėję tūkstančius klientų ir vertinami virtuvės profesionalų visame pasaulyje.

Elegantiškas, modernus ir išskirtinis dizainas, ypatingai lengvas pjaustymas ir patvarumas – tai tik keletas priežasčių, dėl kurių GLOBAL peilis taps neatskiriamu Jūsų virtuvės draugu.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Dėmesio:

prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Aprašyme pateikta informacija yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Originale galimi atspalvių, užrašų, įpakavimo, matmenų, funkcijų ir kitų savybių neesminiai skirtumai. Prašome vadovautis gamintojo pakuotėje esančia informacija, nurodytais prekių parametrais ir savybėmis. El. parduotuvėje vykdomos akcijos ar prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų mūsų fizinėse parduotuvėse. Esant klausimams, visada laukiame Jūsų atsiliepimo telefonu +370 604 09011 arba el. paštu rinkodara@puodai.lt.

Charakteristikos

Medžiagos CROMOVA 18 plienas
Paskirtis Peiliai atskiri
Peilio medžiaga Plienas kaltinis grūdintas
Savybės Virėjo peilis
Serija GLOBAL
Ilgis 20
Prekės ypatybė Kaina / Kokybė - geras pasirinkimas

Priedai

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: