KAI Premium

Peilis virėjo Santoku MINAMO 18 cm, SHUN PREMIER Tim Malzer, KAI (Japonija)

TMM-0702

• Gamintojas: KAI Corporation (SEKI, Japonija).

• Matmenys: geležtė 18 cm, rankena 12 cm, bendras ilgis 30 cm, svoris 150 g.
• Geležtė: Shun Premier ašmens šerdis pagaminta iš ypač kieto VG MAX markės plieno ir apgaubta 32 Damasko plieno sluoksniais. Plieno kietumas 61(±1) HRC.

• Rankena: pagaminta iš patvaraus impregnuoto 'pakkawood' medienos kompozito, juoda spalva.

• Shun Premier Minamo peilių ašmuo yra dvipusio galandimo, kampas 15° laipsnių, bendras kampas 30°. 

• Plauti rankomis ir sausai nušluostyti.

• 100% pagaminta Japonijoje.

-

SHUN PREMIER TIM MÄLZER MINAMO- japoniškas aukščiausios klasės peilis europietiškam virėjui.

Japoniškas SANTOKU virėjo peilis tinka paruošti daržoves, mėsą, žuvį ir supjaustyti patiekalus.

Smulkiau

212,00 €

-20%

265,00 €

Pateikti užklausą

Apie prekę

SHUN PREMIER TIM MÄLZER - Damasko linijos peilių ašmenų šerdimi pasirinktas ypatingas VG MAX plienas, kurio kietumas yra 61 (±1) HRC pagal Rockwell skalę. Šis plienas yra atsparus korozijai, ypatingai kietas ir turi unikalią plieno sudėtį (1% anglies, 15% chromo, 1% molibdeno, 0,2% vanadžio, 1,5% kobalto ir 0,5% mangano). Tai yra priežastis, kodėl ašmenys išlieka taip ilgai aštrūs.

Peilių geležtė apgaubta 32 korozijai atsparaus Damasko plieno sluoksniais. Tokia kelių plieno rūšių konstrukcija užtikrina geležtės kietumą, elastingumą ir ilgaamžiškumą.

Plonas, aštrus, dvipusio užgalandimo ašmuo pjauna švariai ir tiksliai.

SHUN MINAMO serijos peiliai yra išskirtinai elegantiški aukščiausios klasės peiliai. Serija ypač dailiai sujungia japonų ir europiečių virtuvės tradicijų elementus.  Virtuvės šefas Tim Mälzer sugalvojo sukurti tradicinio japoniško 'Santoku' peilio ir klasikinio Europos virėjo peilio derinį. Minamo serija išsiskiria labai aiškia ir estetiška formos kalba.

Visi šios serijos peiliai pasižymi ypatingu aptakumu ir ergonomika. Rankena ir jos plieninis antgalis puikiai subalansuoja peilio svorį, kad būtų lengva ir patogu valdyti peilį pjaustymo metu. Dėl simetriškos formos, rankena vienodai patogi ir  kairiarankiams, ir dešiniarankiams žmonėms.

SHUN PREMIER TIM MÄLZER MINAMO peilių serija skirta ne tik namų virtuvės gurmanams, bet ir virėjams profesionalams, nes visiems suteikia pjovimo su profesionaliais įrankiais pojūtį. Tai aukščiausios kokybės standartas 'premium' klasės peilių segmente.

Kaip ypatinga detalė, kiekvieno Tim Mälzer peilio rankenos gale, yra išgraviruota "jaučio galva" - profesionalaus virėjo simbolis.

Kiekvienas šio serijos peilis supakuotas originalioje medinėje dėžutėje - patogu saugoti ir tinka dovanai.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Dėmesio:

prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Aprašyme pateikta informacija yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Originale galimi atspalvių, užrašų, įpakavimo, matmenų, funkcijų ir kitų savybių neesminiai skirtumai. Prašome vadovautis gamintojo pakuotėje esančia informacija, nurodytais prekių parametrais ir savybėmis. El. parduotuvėje vykdomos akcijos ar prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų mūsų fizinėse parduotuvėse. Esant klausimams, visada laukiame Jūsų atsiliepimo telefonu +370 604 09011 arba el. paštu rinkodara@puodai.lt.

Charakteristikos

Medžiagos Plienas Damasko / Pakkawood kompozitas
Paskirtis Peilis visiems virtuvės darbams
Peilio medžiaga Damasko plienas
Savybės Virėjo peilis
Serija SHUN PREMIER / TIM MÄLZER
Ilgis 18
Prekės ypatybė PREMIUM kokybė

Priedai