Puodai HoReCa profesionalams

Nauja HASCEVHER Puodas aukštas 16,3 L su plieniniu dangčiu GASTRO, HASCEVHER (Turkija)

Puodas aukštas 16,3 L su plieniniu dangčiu GASTRO, HASCEVHER (Turkija)

111605

• Gamintojas: HASCEVHER Metal San. ve Tic. A.Ş. (Turkija).
• Medžiagos: nerūdijančio plieno korpusas pagamintas iš AISI 304 markės kokybiško maistinio plieno 18/10 CrNi.
• Matmenys: Ø 32 cm, aukštis 22 cm, kaitinimo dugno Ø 24 cm, talpa 16,3 L.
• Kruopščiai nupoliruotas sandarus plieninis dangtis su iškilimu centre.
• Stilinga neįkaistanti plieno rankenėlė su iškilimu vizualiam vientisumui.
• Šonai prie dugno išgaubti - patogu maišyti ir plauti.
• Blizgūs poliruoti išoriniai paviršiai su puošniomis satino juostomis.
• Tvirtos šoninės rankenos pritvirtintos profesionaliai ir neįkaista.
• Terminis dugnas su indukcine kapsule.
• Tinka indukcijai ir visų kitų tipų viryklėms.

• Galima naudoti orkaitėje iki +260°C.
• Galima plauti indaplovėje.

• Svoris su dangčiu: 2,95 kg.
• Supakuota spalvotoje dėžėje.

Smulkiau

89,00 €

Pateikti užklausą

Apie prekę

GASTRO puodai profesionalams nerūdijantis plienas 18/10

PRIVALUMAI

• Optimalus 3-jų sluoksnių kapsulinis terminis dugnas. Jis puikiai įkaista, gerai sukaupia ir tolygiai paskirsto šilumą.

• Nerūdijančio plieno 18/10 indų sienelės maksimaliam patvarumui ir higieniško gaminimo užtikrinimui.

• Nerūdijančio plieno išgaubtas dangtis su neįkaistančia rankenėle.

• Nerūdijančio indukcinio plieno dugnas suteikia galimybę naudoti visus energijos šaltinius, įskaitant indukciją.

• Stiprios nerūdijančio plieno rankenos - ilgiau išlieka neįkaitę ir patikimai tvirtos.

• Briaunos konstrukcija užtikrina, kad nevarvėtų pilant - jokių lašų pro šalį.

• Elegantiška poliruota išorė su satino juostomis - lengva priežiūra ir stilinga išorė.

GASTRO PUODŲ NAUDOJIMAS

• Pirmą kartą prieš naudojimą indus išplaukite karštu vandeniu su indų plovikliu, naudodami šepetuką ar kempinėlę. Po to sausai iššluostykite.

• Virdami viryklę įjunkite didžiausiu pajėgumu kol puodai užvirs, po to sumažinkite energiją iki vidutinio ar žemo režimo tik virimo palaikymui.

• Gamindami maistą mažame vandens kiekyje, gaminkite tik ant mažos liepsnos ar elektros energijos.

• Niekada neperkaitinkite puodų (pvz. jei juose nėra maisto); neleiskite skysčiui puode visiškai išgaruoti, nes galite pakenkti tiek viryklei, tiek puodui.

• Valyti puodus nepaprastai lengva. Po kiekvieno naudojimo puodus išplaukite karštu vandeniu su indų plovikliu, naudodami šepetuką ar kempinėlę. Galima plauti indaplovėje, tik rekomenduojame po plovimo išimti.

• Jei puode prikepė maistas ar maisto likučiai pridžiūvo, užpilkite indą karštu vandeniu ir palikite kuriam laikui. Po to nuvalykite kempine ar šepetėliu pasinaudodami standartine plovimo priemone. Jokiu būdu nenaudokite šveitimo priemonių kurių sudėtyje yra abrazyvinių ar smėlio dalelių, nes subraižysite indų paviršių ir šie praras išvaizdą. Taip pat netinka plieniniai vieliniai šveistukai.

• Kad puodai būtų gražūs, perplaukite puodą vandeniu ir sausai iššluostykite, kad neliktų dėmių nuo džiūstančio vandens.

• Jei puodo ar keptuvės viduje atsirado dėmių, nuosėdų ar nuovirų, jas lengvai pašalinsite pavalę indą silpnu rūgšties tirpalu (atskiestu actu ar citrinos rūgštimi). Melsvos spalvos dėmes, atsiradusias nuo to, kad kaitinote tuščią puodą lengvai pašalinsite pvz.: valymo pieneliu - emulsija. Jei po ilgo vartojimo norėsite sugrąžinti puodams ankstesnį blizgesį, įtrinkite juos skystu valymo pieneliu ir išplaukite.

Charakteristikos

Medžiaga / Danga Plienas 18/10
Paskirtis Puodai HoReCa profesionalams
Savybės Tinka indukcinėms viryklėms
Serija GASTRO