Troškintuvai / Kazanai

Kazanas - puodas 8 L, Ø 28 cm su dangčiu ir lanku, ketus, BIOL

0708

• Gamintojas: BIOL (Ukraina).
• Korpusas: lietas 100% ketus, dugno storis 4,0 mm, sienelės storis 3,5 mm.
• Išmatavimai: h 18,0/22,8 x Ø 28,0 cm, talpa 8 L, skirta 8-14 porcijų.
• Rankena: plieninis lankas.
• Svoris: 6,00 kg.
• Rekomenduojame plauti tik rankomis, sausai išdžiovinti ir sutepti riebalais.
• Tinka ant laužo, krosnies, grilio.

• Tinka visoms viryklėms, tai pat ir indukcinėms.

Ketaus/špižiaus indai pasižymi ilgaamžiškumu. Įkaitintas ketus puikiai paskirsto šilumą, atlaiko aukštą temperatūrą, todėl tinkamas intensyviam naudojimui, netgi be riebalų. Ketaus indai nebijo metalinių įrankių ir niekada nesideformuoja. Ketaus indai gerai sukaupia ir paskirsto šilumą, todėl puikiai tinka greitam kepimui, lėtam troškinimui ir virimui savose sultyse bei tirštų padažui gaminimui.

Smulkiau

59,00 €

Pateikti užklausą

Apie prekę

Ketus/špižius - tai gurmanų ir virtuvės profesionalų įrankis.

Gaminimas ketaus induose užtikrina ypatingą maisto skonį ir geriau išsaugo maistingąsias medžiagas, natūralią spalvą ir aromatą.

Ketaus keptuvėje keptos bulvės, mėsos kepsnys, šonkauliukai ar blynai - nepamirštamo skonio kūriniai.

Ketaus puode ar kazane paruoštas tirštas troškinys, žuvienė ar avienos plovas - privers apsilaižyti pirštelius ir norėsite pakartoti dar ir dar...

Indai, pagaminti iš 100% ketaus, gali būti naudojami ant visų tipų viryklių: nuo tradicinės dujinės, elektrinės iki moderniausios indukcinės. 

Jie puikiai tinka naudoti orkaitėse, krosnyse, ant grilio anglių ar netgi gamtoje ant laužo. 

Dėka vientiso masyvaus ketaus korpuso, karštis paskirstomas vienodai ir pasiekiami geriausi gaminimo rezultatai.

Gerai paruošti ketaus indai, dėl natūralios patinos, neleis pridegti Jūsų ruošiamam maistui.

NAUJŲ NEEMALIUOTŲ KETAUS INDŲ PARUOŠIMAS NAUDOJIMUI

1. Prieš pirmą naudojimąsi indus reikia kruopščiai išplauti karštu vandeniu su indų plovimo skysčiu. Naudoti kempinę arba plastikinį indų plovimo šepetį be metalinių šerelių ir vielyčių. Nusausinti.
2. Į indą įberti rupios akmens valgomosios druskos ir ją maišant kaitinti 10-20 min.
3. Po kaitinimo druską išberti, o indą nuskalauti karštu tekančiu vandeniu. Leisti atvėsti ir nusausinti.
4. Vėl įkaitinti indą labiau nei +100⁰C, tuomet vidinę indo pusę ištepti ir pakaitinti su plonu augalinio aliejaus sluoksniu. Leisti atvėsti. Dabar indas tinkamas maisto gaminimui.

NEEMALIUOTŲ KETAUS INDŲ PRIEŽIŪRA

1. Nepalikite paruošto maisto ilgesniam laikui ketaus induose.
2. Baigus gaminti, indą išplaukite (rekomenduojama nenaudoti plovimo-šveitimo priemonių), kruopščiai nusausinkite (geriausiai tai daryti nestipriai įkaitinus indą, kad niekur neliktų vandens lašų, kurie gali sąlygoti indų aprūdijimą) ir vėl padengti plonu augalinio aliejaus sluoksniu.
3. Neplauti ketaus indų indaplovėse ir neužmerkti.
4. Laikyti ketaus indus rekomenduojama sausoje, gerai vėdinamoje vietoje.
5. Netinkamai naudojami arba laikomi indai gali aprūdyti, tačiau tai nėra defektas. Aprūdijusias vietas nušveiskite metaliniu šepetėliu arba kempinėle, įkaitinkite ir padenkite plonu augalinio aliejaus sluoksniu - indai ir vėl bus tinkami maisto ruošimui.

TINKAMAI NAUDOJAMI KETAUS INDAI TAPS JŪSŲ MAISTO RUOŠIMO PADĖJĖJAIS VISĄ GYVENIMĄ!

Charakteristikos

Medžiaga / Danga Ketus / špižius natūralus be dangos
Paskirtis Troškintuvai
Savybės Tinka indukcinėms viryklėms