Visos prekes

Kepimo indas - dėžutė maistui 2 skyrių su dangteliu 1,0 L, 20x15x7 cm, stiklas, ORION (Čekija)

124760

• Gamintojas: VELKOOBCHOD ORION s.r.o. (Čekija).
• Matmenys: talpa 1 L, 20x15x7 cm.
• Medžiaga: korpusas - borosilikatinis stiklas (naudoti nuo - 20°C iki 220°C), dangtelis - plastikas (maks. 90°C).
• Dangtelis su spaustukais.

• Galima naudoti orkaitėje (be dangtelio) iki 220°C, mikrobangų krosnelėje.

• Galima dėti į šaldytuvą ar šaldiklį.

• Galima plauti indaplovėje.

Dviejų skyrių indas  iš karščiui atsparaus borosilikatinio stiklo su plastikiniu dangteliu turi daugiau panaudojimo galimybių. Tai gali būti kepimo indas, maisto saugojimo dėžutė, dėka sandariai užsidarančio dangtelio, indelis gali būti naudojamas skystiems maisto produktams nešti.

Smulkiau

17,39 €

-8%

18,90 €

Pateikti užklausą

Apie prekę

Dviejų skyrių indas  iš karščiui atsparaus borosilikatinio stiklo su plastikiniu dangteliu turi daugiau panaudojimo galimybių. Hermetiškas dangtis užtikrina ilgesnį šviežio maisto laikymą. Be to, spaustukų dėka jis yra nepralaidus skysčiui, todėl indas idealiai tinka maistui nešti, nebijant, kad išsilies skysti padažai ar sriubos. Dangtelis turi  vožtuvą, kurio dėka maistą galite šildyti mikrobangų krosnelėje uždarę dangtelį. Tiesiog atidarykite šį garo išleidimo vožtuvą. Indo borosilikatinis stiklas yra atsparus aukštai temperatūrai, jame galite pašildyti maistą, jame galite tiesiog išsikepti maistą klasikinėje orkaitėje ir uždengę dangteliu dėti į šaldytuvą saugojimui ar neštis su savimi. Indas neįgauna laikomo maisto spalvos, skonio ar kvapo ir neturi įtakos maisto kokybei, net kai maistas laikomas ilgai. Indeliuose taip pat galite laikyti paruoštą maistą šaldytuve ir šaldiklyje.  

-------------------------------------------------------------------------------------------

Dėmesio:

prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Aprašyme pateikta informacija yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Originale galimi atspalvių, užrašų, įpakavimo, matmenų, funkcijų ir kitų savybių neesminiai skirtumai. Prašome vadovautis gamintojo pakuotėje esančia informacija, nurodytais prekių parametrais ir savybėmis. El. parduotuvėje vykdomos akcijos ar prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų mūsų fizinėse parduotuvėse. Esant klausimams, visada laukiame Jūsų atsiliepimo telefonu +370 604 09011 arba el. paštu rinkodara@puodai.lt.

Charakteristikos

Medžiagos Borosilikatinis stiklas
Paskirtis Maisto kepimas, saugojimas
Savybės Galima naudoti orkaitėje
Struktūra / Konstrukcija 2-jų skyrių
Prekės ypatybė Stiklinis indas

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: