WOK keptuvės

Sumažinta kaina! NAVA® (Graikija) Keptuvė WOK Ø28 cm, anglinis plienas su danga, NAVA® (Graikija) Padidinti

Keptuvė WOK Ø28 cm, anglinis plienas su danga, NAVA® (Graikija)

10-166-011

• Gamintojas: NAVA® (Graikija).
• Korpusas: anglinis plienas 1,5 mm, antikorozinė nelipni danga.

• Išmatavimai: h 7,0 x Ø 28,0 cm, dugno Ø 14 cm.

• Talpa: 3,0 L.
• Rankena: tvirta medinė rankena, yra kilputė pakabinimui.

• Svoris: 0,96 kg.

• Rekomenduojame plauti rankomis.
• Tinka indukcijai ir kitoms buitinėms viryklėms.

Nekaitinti tuščio indo - dugną turi dengti skystis, aliejus ar maistas!

• Maksimali trumpalaikė temperatūra +260°C. Gaminant ilgiau nei 5 min. ant indukcinių ar kitų viryklių, temperatūra neturi viršyti +180°C.

---

WOK keptuvė - yra puikus virtuvės įrankis azijietiškų patiekalų ruošimui.

WOK keptuvė tinka visų tipų virimui, pradedant nuo lengvo šutinimo, garinimo, iki greito apkepimo aliejuje, kol krakmolinis padažas sutirštės.

Smulkiau

28,52 €

-8%

31,00 €

Pateikti užklausą

Apie prekę

• Originalus graikų prekės ženklo NAVA® gaminys iš CANTONESE serijos.

Dėl pusrutulio formos, WOK inde, šiluma iš apačios tolygiai kyla į kraštus, todėl virti galima visame paviršiuje. Kad WOK keptuvėje gautumėte traškų ir patrauklų maistą, galite naudoti sumažintą aliejaus kiekį. Taigi gaminti su WOK yra greita, paprasta ir sveikiau.

WOK NUOSTABŪS RECEPTAI

Gaminimo metodai

Troškinimas:

Troškinimui naudokite labai mažą kiekį skysčio. Iškepusiame maiste, turi būti likę visai mažai vandens, nes dauguma jo bus išgaravę. Keletą kartų patepkite mėsą marinatu, kad kepdama ji įgautų ypač stiprų skonį.

Kepimas maišant:

Supjaustykite visus ingradientus mažais, vienodo dydžio gabalėliais ir greitai pakepkite aukštoje temperatūroje, nuolat maišydami. Reikės tik trupučio aliejaus, kadangi maistas yra visą laiką maišomas. Labai svarbu, kad visos sudedamosios dalys būtų paruoštos iš anksto, nes gaminant tokiu būdu, maistas iškepa labai greitai.

Gaminimas laistant:

Kai reikia paruošti trapius ir gležnus ingradientus, juos galima virti laistant. Gaminimo procesas bus lengvesnis, jei viskas sudėsite į Wok tinklelį ir pamažu laistysite sultiniu ar virimo skysčiu.

Virimas garuose:

Tokiam troškinimui naudokite bambukinį krepšelį. Įmerkite krepšelį į vandenį prieš pat jo naudojimą. Tada sudėkite visus ingradientus. Įdėkite krepšelį į Wok, į mažą kiekį vandens ir užvirkite. Garai švelniai kils pro krepšelį pagamindamas maistą.

Kepimas riebaluose:

Supjaustykite maistą vienodo dydžio gabalėliais ir kepkite karštame aliejuje mažomis porcijomis. Jei reikia pagaminti greitai, kepkite aukštoje temperatūroje – apie +180°C. Jei reikia gaminti ilgiau, temperatūrą sumažinkite.

Gaminimas tešloje:

Supjaustykite mėsą, žuvį, vėžiagyvius, paukštieną ar daržoves mažais gabalėliais. Nusausinkite ir įmerkite į tešlą, tada kepkite dideliame aliejaus kiekyje kol apskrus ir pagels. Naudokite įprastą tešlą ar kiaušinio ir miltų mišinį. Geresnį rezultatą gausite kepdami mažomis porcijomis. Iškeptą maistą imkite su graibštu ir jeigu dar reikia nusausinkite riebalus ant servetėlės.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Dėmesio:

prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Aprašyme pateikta informacija yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Originale galimi atspalvių, užrašų, įpakavimo, matmenų, funkcijų ir kitų savybių neesminiai skirtumai. Prašome vadovautis gamintojo pakuotėje esančia informacija, nurodytais prekių parametrais ir savybėmis. El. parduotuvėje vykdomos akcijos ar prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų mūsų fizinėse parduotuvėse. Esant klausimams, visada laukiame Jūsų atsiliepimo telefonu +370 604 09011 arba el. paštu rinkodara@puodai.lt.

Charakteristikos

Medžiagos Anglinis plienas
Paskirtis WOK keptuvė
Savybės Tinka indukcinėms viryklėms
Serija CANTONESE
Ilgis 3,0 L
Struktūra / Konstrukcija Nelipni danga
Prekės ypatybė Tinka rytietiško maisto ruošimui

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: