WOK keptuvės

WOK keptuvė su plieninėm rankenom Ø 32 cm PRO IQ, SCANPAN (Danija)

6830 3200

• Gamintojas: SCANPAN AS (Danija).
• Korpusas: lydinys nulietas su spaudimu, padengtas patentuota nepridegančia STRATANIUM danga su metalo mikrodalelių keraminiu pagrindu, be PFOA ir PFOS.
• Išmatavimai: h 14,0 x Ø 32,0 cm, dugno Ø 14,5 cm.
• Rankenos: nerūdijantis plienas, neįkaistančios nuo korpuso, pagrindinė rankena ilga, pagalbinė šoninė trumpa.
• Svoris: 1,83 kg.
• Rekomenduojame plauti rankomis.
• Tinka orkaitėms iki +260°C.
• Tinka visoms viryklėms, tai pat ir indukcinėms.

Šis PRO IQ WOK indas yra idealus gidas, Jūsų skonio paieškoms į Rytų maisto kultūrą. Greitas ir tolygus šilumos paskirstymas, ergonomiškos rankenos, itin patogiam ingredientų vartymui, kad gabalėliai išliktų traškūs, o aromatai maišytųsi ore. WOK indas turi nepridegančią dangą Stratanium, kurią itin lengva valyti.

Smulkiau

169,15 €

-15%

199,00 €

Pateikti užklausą

Apie prekę

Kruopščiai parinktos medžiagos

Pro IQ serijos indai yra gaminami rankiniu liejimu 100% iš perdirbto aliuminio SCANPAN gamykloje Danijoje. Pro IQ indai tinka visoms viryklėms, įskaitant indukcines. Aliuminis nėra magnetinis ir todėl nėra suderinamas su indukcija. Todėl gamintojas specialia liejimo technika įdėjo plieninį diską į Pro IQ indų dugną , užtikrindamas optimalų ir tolygų šilumos paskirstymą. Virtuvės indus iš aliuminio yra liejami dėl kelių priežasčių. Iš dalies dėl to, kad aliuminis yra puikus šilumos laidininkas, iš dalies dėl to, kad jis yra lengva medžiaga - aliuminio keptuvė sveria žymiai mažiau ir ją lengviau valdyti nei ketaus keptuvę. Scanpan gamintojas ypatingai rūpinasi gamta, todėl indų gamyboje naudoja tik perdirbtą aliuminį.

Unikali nelipni danga

Pro IQ serijos indai pasižymi garsiąja SCANPAN nelipnia danga STRATANIUM, kuri yra patvari ir labai lengvai valoma. Ši danga susideda iš kelių sluoksnių, kurie gamybos proceso metu sulydomi kartu ir sudaro vieną ypač tvirtą paviršių. Pro IQ serijos keptuvės ir puodai išsiskiria ypatingu dizainu su švelniai išlenktomis nerūdijančio plieno rankenomis ir stikliniu dangčiu su plieniniu apvadu.

PRO IQ indai itin greitai įkaista ir tolygiai paskirsto šilumą net gaminant ant skirtingų kaitinimo prietaisų. Dugnas visuomet išlieka lygus - neišsigaubia ir nesideformuoja. Ergonomiškos rankenos dėka perkelsite indą visiškai lengvai ir patogiai. Galite drąsiai naudoti orkaitėje - tik išimti reikia su virtuvine pirštine.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Dėmesio:

prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Aprašyme pateikta informacija yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Originale galimi atspalvių, užrašų, įpakavimo, matmenų, funkcijų ir kitų savybių neesminiai skirtumai. Prašome vadovautis gamintojo pakuotėje esančia informacija, nurodytais prekių parametrais ir savybėmis. El. parduotuvėje vykdomos akcijos ar prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų mūsų fizinėse parduotuvėse. Esant klausimams, visada laukiame Jūsų atsiliepimo telefonu +370 604 09011 arba el. paštu rinkodara@puodai.lt.

Charakteristikos

Medžiagos Stratanium be PFOA
Paskirtis WOK keptuvė
Savybės Tinka indukcinėms viryklėms
Serija PROIQ Line

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: