WOK keptuvės

Keptuvė WOK Ø 32 cm su nesvylančia danga, CTX, SCANPAN (Danija)

6530 3200

• Gamintojas: SCANPAN AS (Danija).

• Korpusas: 5 metalo lakštų sluoksniai (žiūrėkite konstrukciją).
• Nelipni danga: STRATANIUM su metalo mikrodalelių keraminiu pagrindu.
• Išmatavimai: h 9 x Ø 32 cm, dugno Ø 13,5 cm.
• Rankena: lieto plieno, neįkaistanti, profesionaliai pritvirtinta prie korpuso.

  Wok keptuvė turi pagalbinę šoninę rankenėlę nulietą iš nerūdijančio plieno.
• Svoris: 2,40 kg.
• Rekomenduojame plauti rankomis, bet galima ir indaplovėje.
• Tinka naudoti orkaitėje iki +260°C.
• Sukurta indukcinėms viryklėms, tinka ir visoms kitoms viryklėms.
• Vengti greito įkaitinimo ir atšaldymo.

CTX konstrukcija

Smulkiau

167,00 €

Pateikti užklausą

Apie prekę

WOK NUOSTABŪS RECEPTAI

Gaminimo metodai

Troškinimas:

Troškinimui naudokite labai mažą kiekį skysčio. Iškepusiame maiste, turi būti likę visai mažai vandens, nes dauguma jo bus išgaravę. Keletą kartų patepkite mėsą marinatu, kad kepdama ji įgautų ypač stiprų skonį.

Kepimas maišant:

Supjaustykite visus ingradientus mažais, vienodo dydžio gabalėliais ir greitai pakepkite aukštoje temperatūroje, nuolat maišydami. Reikės tik trupučio aliejaus, kadangi maistas yra visą laiką maišomas. Labai svarbu, kad visos sudedamosios dalys būtų paruoštos iš anksto, nes gaminant tokiu būdu, maistas iškepa labai greitai.

Gaminimas laistant:

Kai reikia paruošti trapius ir gležnus ingradientus, juos galima virti laistant. Gaminimo procesas bus lengvesnis, jei viskas sudėsite į Wok tinklelį ir pamažu laistysite sultiniu ar virimo skysčiu.

Virimas garuose:

Tokiam troškinimui naudokite bambukinį krepšelį. Įmerkite krepšelį į vandenį prieš pat jo naudojimą. Tada sudėkite visus ingradientus. Įdėkite krepšelį į Wok, į mažą kiekį vandens ir užvirkite. Garai švelniai kils pro krepšelį pagamindamas maistą.

Kepimas riebaluose

Supjaustykite maistą vienodo dydžio gabalėliais ir kepkite karštame aliejuje mažomis porcijomis. Jei reikia pagaminti greitai, kepkite aukštoje temperatūroje – apie +180°C. Jei reikia gaminti ilgiau, temperatūrą sumažinkite.

Gaminimas tešloje:

Supjaustykite mėsą, žuvį, vėžiagyvius, paukštieną ar daržoves mažais gabalėliais. Nusausinkite ir įmerkite į tešlą, tada kepkite dideliame aliejaus kiekyje kol apskrus ir pagels. Naudokite įprastą tešlą ar kiaušinio ir miltų mišinį. Geresnį rezultatą gausite kepdami mažomis porcijomis. Iškeptą maistą imkite su graibštu ir jeigu dar reikia nusausinkite riebalus ant servetėlės.

CTX keptuvių patogi ir ergonomiška rankena, kuri neįkaista, nes yra saugiai pritvirtinta ir atitraukta nuo korpuso. Lenktos indo sienelės yra sukurtos taip, kad būtu patogu naudoti silikoninius virtuvinius įrankius ir iki paskutinio lašo išvalyti keptuvę. Dėka unikalios 5 sluoksnių korpuso konstrukcijos CTX indai pasižymi ypatingai geru šilumos paskirstymu. Idealiai veikia ant indukcinių viryklių, buvo testuota su didžiausiais virtuvinės technikos gamintojais. Puikiai kepa su mažu riebalų kiekiu vidutiniame kaitinimo lygyje. Tinka naudoti orkaitėje iki +260°C. Maisto vartymui galima naudoti neaštrius metalinius įrankius, bet geriau silikoninius, plastikinius ir medinius.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Dėmesio:

prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Aprašyme pateikta informacija yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Originale galimi atspalvių, užrašų, įpakavimo, matmenų, funkcijų ir kitų savybių neesminiai skirtumai. Prašome vadovautis gamintojo pakuotėje esančia informacija, nurodytais prekių parametrais ir savybėmis. El. parduotuvėje vykdomos akcijos ar prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų mūsų fizinėse parduotuvėse. Esant klausimams, visada laukiame Jūsų atsiliepimo telefonu +370 604 09011 arba el. paštu rinkodara@puodai.lt.

Charakteristikos

Medžiagos Stratanium be PFOA
Paskirtis WOK keptuvė
Savybės Tinka indukcinėms viryklėms
Serija CTX
Struktūra / Konstrukcija 5 sluoksnių korpusas
Prekės ypatybė Matinis neblizgus paviršius