Specialūs pasiūlymai

WOK keptuvė Ø 32 cm, CLASSIC, SCANPAN (Danija)

3230 1200

• Gamintojas: SCANPAN AS (Danija).
• Korpusas: Korpusas: lydinys nulietas su spaudimu, padengtas patentuota nepridegančia STRATANIUM danga su metalo mikrodalelių keraminiu pagrindu, be PFOA ir PFOS.
• Išmatavimai: h 12,0 x Ø 32,0 cm, dugno Ø 14,6 cm.
• Rankenos: karščiui atsparus bakelitas, pagrindinė rankena ilga, pagalbinė šoninė trumpa.
• Svoris: 1,61 kg.
• Rekomenduojame plauti rankomis.
• Tinka orkaitėms iki +260°C.
• Tinka visoms viryklėms, išskyrus indukcines.

Smulkiau

92,00 €

-20%

115,00 €

Pateikti užklausą

Apie prekę

WOK nuostabūs receptai ir gaminimo metodai:

Troškinimas

Troškinimui naudokite labai mažą kiekį skysčio. Iškepusiame maiste, turi būti likę visai mažai vandens, nes dauguma jo bus išgaravę. Keletą kartų patepkite mėsą marinatu ar padažu, kad kepdama ji įgautų ypač stiprų skonį.

Kepimas maišant

Supjaustykite visus ingredientus mažais, vienodo dydžio gabalėliais ir greitai pakepkite aukštoje temperatūroje, nuolat maišydami. Reikės tik trupučio aliejaus, kadangi maistas yra visą laiką maišomas. Labai svarbu, kad visos sudedamosios dalys būtų paruoštos iš anksto, nes gaminant tokiu būdu, maistas iškepa labai greitai.

Gaminimas laistant

Kai reikia paruošti trapius ir gležnus ingredientus, juos galima virti laistant. Gaminimo procesas bus lengvesnis, jei viskas sudėsite į garinimo - gruzdinimo tinklelį ir pamažu laistysite sultiniu ar virimo skysčiu.

Virimas garuose

Tokiam troškinimui rekomenduojame naudoti bambukinį krepšelį. Įmerkite krepšelį į vandenį prieš pat jo naudojimą. Tada sudėkite visus ingredientus. Įdėkite krepšelį į Wok su mažu kiekiu vandens ir užvirkite. Garai švelniai skverbsis per bambukinį krepšelį pagamindami maistą.

Kepimas riebaluose

Supjaustykite maistą vienodo dydžio gabalėliais ir kepkite karštame aliejuje mažomis porcijomis, kad aliejus nespėtų atvėsti. Jei reikia pagaminti greitai, kepkite aukštoje temperatūroje – apie +180°C. Jei reikia gaminti ilgiau, temperatūrą sumažinkite.

Gaminimas tešloje

Supjaustykite mėsą, žuvį, vėžiagyvius, paukštieną ar daržoves mažais gabalėliais. Nusausinkite ir įmerkite į tešlą, tada kepkite dideliame aliejaus kiekyje kol apskrus ir pagels. Naudokite įprastą tešlą ar kiaušinio, miltų ir krakmolo mišinį. Geriausią rezultatą gausite kepdami mažomis porcijomis.

Charakteristikos

Medžiaga / Danga Stratanium
Paskirtis WOK
Serija Classic