Konditerijai

Sumažinta kaina! Felcman Formelių kalėdiniams sausainiams rinkinys 2 vnt. "MERGAITĖ ir BERNIUKAS", FELCMAN (Čekija) Padidinti

Formelių kalėdiniams sausainiams rinkinys 2 vnt. "MERGAITĖ ir BERNIUKAS", FELCMAN (Čekija)

FEL502

• Gamintojas: FELCMAN (Čekija).
• Medžiagos: cinkuotas plienas - tinka sąlyčiui su maistu.

Kalėdinių formelių rinkinyje yra 2 formelės - mergaitė ir berniukas.

• Išmatavimai: vidutinis dydis 75 x 55 mm.

-----

Kalėdinis formelių rinkinys - skirtas gaminti šventinius sausainius kartu su vaikais. Iškeptus sausainius ar meduolius vaikai patys dekoruoja ir puošia, o per šventes dovanoja seneliams ir draugams. Tai puiki edukacinė priemonė ir smagus užimtumas vaikams ilgais žiemos vakarais. 

Smulkiau

5,98 €

-8%

6,50 €

Pateikti užklausą

Apie prekę

Patys gardžiausi kepiniai yra tie, kurie pagaminti namuose ir su meile.

Pradžiuginkite save ir savo artimuosius burnoje tirpstančiais skanėstais.

Formelės skaniausiems sausainiams ir meduoliams kepti.

Meduolių receptas:

3 kiaušiniai,
po 100 g cukraus, grietinės, sviesto ir medaus,
500 g miltų,
po pusę šaukštelio kepimo miltelių ir prieskonių meduoliams mišinio.

GAMINIMAS

Pirmiausia atskirkite dviejų kiaušinių trynius nuo baltymų. Baltymus padėkite į šaldytuvą, jie pravers meduolių puošybai. Į trynius įmuškite dar vieną kiaušinį ir gerai juos išsukite su cukrumi. Medų, sviestą ir prieskonius viename puode ištirpdykite ir viską supilkite į kiaušinių masę. Gerai išmaišę dar sudėkite grietinę ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Užminkytą tešlą gerai valandai ar dviem palikite šaldytuve.
Atšalusią tešlą iškočiokite, kad išeitų maždaug 5 – 7 milimetrų storumo lakštas. Formelėmis išspauskite meduolių formeles.
Kepti reikėtų +200°C laipsnių karščio orkaitėje apie 15 – 20 minučių arba tiesiog tol, kol meduoliai paruduoja.

MEDUOLIŲ PUOŠIMAS

Kai iškepti meduoliai atvėsta, galite juos puošti įvairiais glajais: balto ar juodo šokolado, kiaušinių baltymo su cukraus pudra.

Jeigu puošite šokoladu, sulaužykite jį gabaliukais ir išlydykite, su indu įstatę į karštą vandenį.
Jeigu nusprendėte ruošti kiaušinio baltymo glajų, pirmiausia kiaušinio baltymą išplakite iki standžių putų. Tada po šaukštelį suberkite apie stiklinę cukraus pudros, įspauskite šaukštą citrinos sulčių ir gerai išplakite.
Šį glajų galite dažyti įvairiaspalviais konditeriniais dažais arba aronijų, burokėlių sultimis, ciberžole ar tirpia kava. Jei glajų dažysite uogų sultimis, reikės pridėti daugiau cukraus pudros.

Šiuo glajumi galite puošti meduolius tepdami šaukšteliu visą meduolio paviršių arba naudodamiesi konditeriniu maišeliu piešti norimus vaizdus.
Arba, tiesiog iš sviestinio popieriaus susukame piltuvėlį, į kurį pridedame glajaus arba išlydyto šokolado. Nukerpame piltuvėlio smailųjį galą ir tolygiai spausdami puošiame meduolius.

Ant viršaus galima užbarstyti įvairiaspalvių pirktinių pabarstų, aguonų, grūstų riešutų ar džiovintų vaisių gabaliukų.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Dėmesio:

prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Aprašyme pateikta informacija yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Originale galimi atspalvių, užrašų, įpakavimo, matmenų, funkcijų ir kitų savybių neesminiai skirtumai. Prašome vadovautis gamintojo pakuotėje esančia informacija, nurodytais prekių parametrais ir savybėmis. El. parduotuvėje vykdomos akcijos ar prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų mūsų fizinėse parduotuvėse. Esant klausimams, visada laukiame Jūsų atsiliepimo telefonu +370 604 09011 arba el. paštu rinkodara@puodai.lt.

Charakteristikos

Medžiagos Plienas cinkuotas
Paskirtis Formelės sausainiams
Prekės ypatybė Vaikams

Priedai

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: