Prieskonių malūnėliai ir grūstuvės

Sumažinta kaina! GIANNINI S.p.a. (Italija) Malūnėlis pipirams EG RAY, baltas, GIANNINI (Italija) Padidinti

Malūnėlis druskai / pipirams EG RAY, baltas, GIANNINI (Italija)

24298

• Gamintojas: GIANNINI DIVISIONE DI ILLA SPA (Italija).
• Išmatavimai: Ø 6 x h 15,0  cm.
• Korpusas: spalvotas ir skaidrus tvirtas akrilas.

• Girnos: plastikas, reguliuojamas rupumas.

---

RAY Extragourmet pipirų ir druskos malūnėliai gaminami iš aukštos kokybės medžiagų, kurios leidžia turėti ne tik puikų dizaino objektą, bet ir kasdien naudojamą atsparų malimo įrankį.

Skaidri akrilo rankenėlė pabrėžia puikaus dizaino pasirinkimą.

Spalvotas akrilo korpusas suteikia gyvybingumo virtuvės interjere.

Tvirtos ir higieniškos malimo girnos, apsaugo maistą nuo rūdžių ir puikiai tinka jūros druskos, akmens druskos ir pipirų grūdams malti. Malimo rupumas yra reguliuojamas, prisukant ar atlaisvinant rankenėlės viršuje esantį varžtą - taip gaunama smulkesnė ir rupesnė druska.

Smulkiau

15,92 €

-20%

19,90 €

Pateikti užklausą

Apie prekę

GIANNINI Extragourmet Tavola virtuvės reikmenys yra sukurti geriausių dizainerių ir pagaminti pažangiausią technologiją turinčiose moderniose gamyklose. Gamyboje naudojamos tik kokybiškos medžiagos, kad gaminys būtų gražus, patvarus ir praktiškas. Šios įmonės gaminiai yra itin aukštos kokybės. Kai kurios gaminių grupės yra rankų darbo šedevrai, todėl gaminiai alsuoja išskirtinai Itališka prabanga ir kokybe. Šio gaminio dizainą kūrė dizainerių komanda iš Giannini Studio.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Dėmesio:

prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Aprašyme pateikta informacija yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Originale galimi atspalvių, užrašų, įpakavimo, matmenų, funkcijų ir kitų savybių neesminiai skirtumai. Prašome vadovautis gamintojo pakuotėje esančia informacija, nurodytais prekių parametrais ir savybėmis. El. parduotuvėje vykdomos akcijos ar prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų mūsų fizinėse parduotuvėse. Esant klausimams, visada laukiame Jūsų atsiliepimo telefonu +370 604 09011 arba el. paštu rinkodara@puodai.lt.

Charakteristikos

Paskirtis Prieskoniams ir druskai