Termosiniai puodeliai

Termo puodelis 0,7L PIENĖ / DRUGELIS, ORION (Čekija)

125863

• Gamintojas: ORION (Čekija).
• Talpa: 700 ml.
• Išmatavimai: aukštis 21 cm, Ø 7 cm.
• Korpusas: sienelės iš nerūdijančio plieno, dviejų sluoksnių su vakuumo tarpu, nesugeria kvapų, glotnus paviršius, telpa automobilio dėkle.
• Dangtelis: plienas ir plastikas, atidaromas pakeliant snapelį.

• Plauti rankomis, pilnai išdžiovinti ir laikyti neužsukus.

---

Termoizoliacinės savybės: karštas turinys išlieka reikiamos temperatūros iki 8 valandų, šaltas iki 12 valandų. Termoizoliacinės savybės priklauso nuo aplinkos temperatūros, pradinės skysčio temperatūros ir kiekio. Pvz.: gėrimas išliks karštas daug ilgiau kambario temperatūroje, nei žiemą lauko sąlygomis.

Geriama neužsivertus, nes yra patogus snapelis ir skystis traukiamas per šiaudelį. Tinka ligoniams ir dviratininkams.

Smulkiau

19,00 €

Pateikti užklausą

Apie prekę

Novatoriškos formos ir nekasdieniško spalvingumo, skardinės formos termo puodelis turi gerai izoliuotą dangtelį, kurio sriegis yra su silikoniniu intarpu. Nuleidžiamas ir pakeliamas gėrimui snapelis. Dangtelis sandarus ir patikimai užsispaudžia.
Maksimalus termoizoliacijos našumas yra 8 val. šiltam gėrimui ir 12 val. šaltam gėrimui, kai termo puodelis yra pilnai užpildytas, o gėrimas yra pilamas į įkaitintą ar atšaldytą termo puodelį.
(Prieš naudojant termo puodelį, 5 min. iki įpilant norimą karštą skystį, įpilkite verdančio vandens ir palaikykite, kad įkaistų indo vidinės sienelės).

-------------------------------------------------------------------------------------------

Dėmesio:

prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Aprašyme pateikta informacija yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Originale galimi atspalvių, užrašų, įpakavimo, matmenų, funkcijų ir kitų savybių neesminiai skirtumai. Prašome vadovautis gamintojo pakuotėje esančia informacija, nurodytais prekių parametrais ir savybėmis. El. parduotuvėje vykdomos akcijos ar prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų mūsų fizinėse parduotuvėse. Esant klausimams, visada laukiame Jūsų atsiliepimo telefonu +370 604 09011 arba el. paštu rinkodara@puodai.lt.

Charakteristikos

Medžiagos Nerūdijantis plienas / plastikas
Paskirtis Termopuodeliai
Savybės Plauti rankomis ir išdžiovinti
Ilgis Talpa 700 ml
Struktūra / Konstrukcija Dvisluoksnis nerūdijantis plienas su vakuumo termoizoliacija
Prekės ypatybė Nedūžta - tinka į gamtą ir keliones

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: