Iki nemokamo pristatymo liko 17,23€.
Nemokamas pristatymas, jeigu suma yra lygi arba didesnė negu 49,00 €
• Gamintojas: KAI Corporation...
52003-22
Nauja prekė
• Gamintojas: VICTORINOX AG (Šveicarija).
• Medžiagos: nerūdijantis kaltinis plienas, termoplastikas.
• Išmatavimai: bendras ilgis 34 cm, geležtė 22 cm, plotis 4 cm, storis 2,2 mm.
---
Fibrox® ergonominė neslystanti rankena, aukštos kokybės nerūdijantis plienas, ilgai neatšimpantys ašmenys.
Dėmesio: Paskutinė prekė atsargose!
Pasiekiama:
Pagrindinis virėjo-šefo peilis - tai daugiafunkcinis peilis. Pjaustant bei smulkinant tokiu peiliu, plačios ir išlenktos geležtės dėka, labai patogu valdyti pirštus, ypač smulkinant daržoves. Pjaustant peiliu plačiais ašmenimis, atpjaunamas paviršius būna lygus ir gražus, todėl pjaunant vaisius bei daržoves ir mėsą ant pjaustymo lentos išteka minimalus sulčių kiekis. Tai pat, peilis gali būti naudojamas bendriems virtuviniams reikalams atlikti.
Galąsti galąstuvu, kurį rekomenduoja Victorinox.
"Fibrox" medžiagos rankena, gaminama iš specialaus gumos-plastiko lydinio. Tokia rankena neslysta net ir drėgnoje rankoje. Tai leidžia saugiai ir tiksliai naudotis peiliu.
Dėmesio:
prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Aprašyme pateikta informacija yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Originale galimi atspalvių, užrašų, įpakavimo, matmenų, funkcijų ir kitų savybių neesminiai skirtumai. Prašome vadovautis gamintojo pakuotėje esančia informacija, nurodytais prekių parametrais ir savybėmis. El. parduotuvėje vykdomos akcijos ar prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų mūsų fizinėse parduotuvėse. Esant klausimams, visada laukiame Jūsų atsiliepimo telefonu +370 604 09011 arba el. paštu rinkodara@puodai.lt.
Medžiagos | Nerūdijantis plienas / plastikas |
Paskirtis | Peilis visiems virtuvės darbams |
Peilio medžiaga | Plienas kaltinis grūdintas |
Savybės | Virėjo peilis |
Serija | FIBROX |
Ilgis | 22 |
Struktūra / Konstrukcija | Neslystanti ergonominė rankena |
Prekės ypatybė | Tinka ir HoReCa profesionalams |