Kiti virtuvės reikmenys

Adapteris indukcinei viryklei, Ø 13 cm, su nuimama rankena, ORION (Čekija)

870191

• Gamintojas: VELKOOBCHOD ORION s.r.o. (Čekija).
• Korpusas: nerūdijantis plienas su feromagnetinio plieno šerdimi.
• Išmatavimai: Ø 13 cm, storis 3 mm.
• Rankena: nerūdijantis plienas, atsegama rankena.
• Svoris: 255 g.

---

Šio dydžio adapteris rekomenduojamas naudoti su virtuvės indais, kurių dugnas yra nuo Ø 10 iki Ø 15 cm skersmens.

Smulkiau

23,92 €

-8%

26,00 €

Pateikti užklausą

Apie prekę

Įvertinsite šį indukcinį adapterį, jei įsigijote naują indukcinę viryklę, o virtuvėje esantys seni indai ant indukcijos nekaista ir neverda. Kaip naudoti? Padėkite šį adapterį tarp kaitlentės ir puodo - dabar jau galėsite gaminti maistą.

Adapteriai suteikia galimybę ant indukcinių viryklių naudoti įprastus nemagnetinius virtuvės indus. Jis tinkamas aliuminio, nerūdijančio plieno, vario, grūdinto stiklo indams.

Adapteryje yra specialios kojelės, užtikrinančios teisingą padėtį tiesiai virš indukcinės kaitvietės. Kojelių dėka magnetinis laukas yra optimaliai pasiskirstęs, adapteris nuolat ir tolygiai šildo indą, o tuo pačiu metu indukcinė plokštė neperkaista ir neišsijungia. Šios kojelės taip pat palengvina rankenos uždėjimą ir nuėmimą. Kojelės neveikia indukcinių zonų magnetinio lauko.

Dėmesio: adapteris labai įkaista, kad išvengti nudegimų, rekomenduojame adapterį nuimti tik su rankenėle ir liesti adapterį tik su virtuvės pirštinėmis.

Saugokite karštą adapterį nuo mažų vaikų.

Gamindami su adapteriu, galią naudokite iki maks. 2500 W / 500°C.

Su adapteriu negalima naudoti greito užvirimo funkcijos 'booster' arba 'power'. Jeigu nepaisysite šios informacijos, galite sugadinti adapterį bei pačią indukcinę viryklę! Dėl to skundai nepriimami.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Dėmesio:

prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Aprašyme pateikta informacija yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Originale galimi atspalvių, užrašų, įpakavimo, matmenų, funkcijų ir kitų savybių neesminiai skirtumai. Prašome vadovautis gamintojo pakuotėje esančia informacija, nurodytais prekių parametrais ir savybėmis. El. parduotuvėje vykdomos akcijos ar prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų mūsų fizinėse parduotuvėse. Esant klausimams, visada laukiame Jūsų atsiliepimo telefonu +370 604 09011 arba el. paštu rinkodara@puodai.lt.

Charakteristikos

Medžiagos Nerūdijantis indukcinis plienas
Paskirtis Adapteriai indukcinei viryklei
Ilgis Ø 10-15 cm
Struktūra / Konstrukcija Nuimama / atsegama rankena
Prekės ypatybė Tinka Zepter ir Bauer seno modelio puodams

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: