Dangčiai / gaubtai

Dangtis - gėlė nuo purslų Ø 29 cm, silikoninis, KOCHBLUME® (Vokietija)

72010-06

• Gamintojas: KOCHBLUME® (Vokietija).

• Medžiaga: 100% maistinis silikonas - higieniškas, bekvapis ir nesugeria kvapų.

• Išmatavimai: Ø 29 cm, tinka uždengti indus Ø 24-26 cm.

• Spalva: violetinė su alyviniu viduriu.

• Galima plauti indaplovėje.

• Tinka naudoti orkaitėje iki +250°C.

• Išmanus virtuvės įrankis - puiki dovana.

---

Su KOCHBLUME® dangčiu - gėle daugiau jokių purslų, nesvarbu, ką gaminate!

Makaronai, bulvės, ryžiai, sriubos puode virs saugiai. Tiesiog uždėkite dangtį - gėlę, o ne įprastą puodo dangtį, o visa kita jis padarys už Jus!

Dangtis - gėlė, dėl savo konstrukcijos su judančiais žiedlapiais viduryje, neleis skysčio purslams tykšti ant viryklės. Kai tik Jūsų puodas užvirs, sumažinkite kaitinimą ir taip sutaupysite energijos.

KOCHBLUME® - švaru ir patogu!

Smulkiau

25,42 €

-15%

29,90 €

Pateikti užklausą

Apie prekę

KOCHBLUME® dangtis - gėlė originalus vokiškas virtuvės įrankis.

Su šiuo dangčiu galima ne tik saugiai virti greitai išbėgančius produktus, pvz.: pieną, virtinius, makaronus, ryžius, bulves. Užvirus puodui, susidariusi puta, pakelia gėlės vidurio žiedlapius ir daugiau nebekyla, o laikosi dangčio paviršiuje.

Išėmę, gėlės viduryje esančius, silikoninius žiedlapius ant dangčio galite sudėti daržoves, žuvies ar mėsos gabalėlius ir uždengę stikliniu dangčiu - garinti garuose.

Taip pat dangtis be viduriuko labai tinka keptuvei uždengti - apsaugo nuo karštų riebalų taškymosi, o kepsniai tampa dar gražiau apkepę ir traškesni.

Dangtis - gėlė yra ne tik dailus ir išmanus įrankis Jūsų virtuvėje, bet - puikus sprendimas norint palaikyti neapibėgusius puodus ir tvarkingą virtuvę. Jūsų kaitlentė išlieka švari - gaminti maloniau, švariau ir greičiau.

Dangtis - gėlė yra higieniškas, lengvai išplaunamas indaplovėje a po tekančiu vandeniu su plovimo priemone. Jis nedūžta, tarnaus ilgai - nekinta nei spalva, nei faktūra. 

Tinka naudoti kaip padėkliukas po karštu puodu ar keptuve.

Visiškai nebraižo nepridegančių indų ir keptuvių kraštų. Tinka sąlyčiui su maistu.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Dėmesio:

prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Aprašyme pateikta informacija yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Originale galimi atspalvių, užrašų, įpakavimo, matmenų, funkcijų ir kitų savybių neesminiai skirtumai. Prašome vadovautis gamintojo pakuotėje esančia informacija, nurodytais prekių parametrais ir savybėmis. El. parduotuvėje vykdomos akcijos ar prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų mūsų fizinėse parduotuvėse. Esant klausimams, visada laukiame Jūsų atsiliepimo telefonu +370 604 09011 arba el. paštu rinkodara@puodai.lt.

Charakteristikos

Medžiagos 100% maistinis silikonas
Paskirtis Dangčiai, gaubtai
Savybės Galima plauti indaplovėje
Serija KOCHBLUME
Ilgis 29
Prekės ypatybė Išmanusis įrankis

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: