DOVANŲ idėjos JAI ir JAM

Nauja GADGET MASTER® dovanos Vyno aeratorius / dekanteris ANGEL Amphora Deluxe, su stoveliu ir dėklu, GADGET MASTER® Padidinti

Vyno aeratorius / dekanteris ANGEL Amphora Deluxe, su stoveliu ir dėklu, GADGET MASTER®

GM1065

• Gamintojas: GADGET MASTER®.

• Medžiagos: akrilo organinis stiklas, nerūd. plienas, guma. Tinka sąlyčiui su maistu.

• Išmatavimai: 11,5 cm x h 14,5 cm.

• Rinkinį sudaro 4 dalys: aeratorius, stovelis, filtriukas, aksominis dėklas.

• Plaukite rankomis ir išdžiovinkite.

• Supakuota puikioje dėžutėje - tinka dovanoti.

---

ANGEL Amphora Deluxe dekanteris - pažadinkite raudoną vyną, pilant tiesiogiai iš butelio į taurę.

ANGEL patentuotas dizainas ir konstrukcija sudaro galimybę vynui, net 6 kartus daugiau susiliesti su oru, palyginus su įprastiniais piltuvėlio tipo vyno aeratoriais.

Amforos forma - patogu laikyti ir estetiška.

Nelaukite lėtos aeracijos – imkite ir naudokite!

Unikali dovana unikaliems žmonėms - vyno mėgėjams ir gurmanams.

Jūs tikrai įvertinsite skirtumą!

Smulkiau

39,90 €

Pateikti užklausą

Apie prekę

Žinome, jog raudonas vynas turi būti atidaromas iš anksto, kad palaipsniui atsiskleistų jo skonio ir kvapo pilnatvė. Pilnai atidaryto raudono vyno kartieji taninai minkštėja sąlyčio su oru metu ir taip atsiskleidžia pilnas skonis, poskoniai ir kvapai, kurie slypi dar nearuotame vyne.

ANGEL Amphora Deluxe vyno aeratoriaus veikimas pagrįstas italų fiziko D. BERNOULLI atrastu hidrodinamikos efektu.

Kaip veikia Bernullio efektas vyno aeratoriuje?

Bernullio efektas yra principas, teigiantis, kad didėjant skysčio greičiui kanale, jo slėgis mažėja. Šis ryšys pagrįstas energijos išsaugojimu ir paaiškinamas Bernoulli lygtimi, kuri sieja skysčio slėgį, greitį ir aukštį.

ANGEL vyno aeratoriai remiasi Bernoulli efektu ir yra skirti padidinti vyno greitį, kai jis praeina per aeratorių, o tai savo ruožtu sumažina jo slėgį. Šis slėgio sumažėjimas leidžia į vyną įsiurbti daugiau oro, padidindamas jo aprūpinimą deguonimi ir leidžia vynui greičiau "atsikvėpuoti".

Į vyną įtrauktas deguonis reaguoja su vyno komponentais, išskirdamas lakius aromatinius junginius ir kitus lakius organinius junginius. Šis deguonies poveikio vynui procesas yra žinomas kaip aeracija, ir jis gali labai pagerinti vyno skonį ir aromatą, išlaisvindamas daugiau jo užslėpto potencialo.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Dėmesio:

prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Aprašyme pateikta informacija yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Originale galimi atspalvių, užrašų, įpakavimo, matmenų, funkcijų ir kitų savybių neesminiai skirtumai. Prašome vadovautis gamintojo pakuotėje esančia informacija, nurodytais prekių parametrais ir savybėmis. El. parduotuvėje vykdomos akcijos ar prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų mūsų fizinėse parduotuvėse. Esant klausimams, visada laukiame Jūsų atsiliepimo telefonu +370 604 09011 arba el. paštu rinkodara@puodai.lt.

Charakteristikos

Medžiagos Akrilas skaidrus / nerūdijantis plienas
Paskirtis Dekanteriai, aeratoriai
Savybės Plauti rankomis ir išdžiovinti
Serija ANGEL Amphora Deluxe
Struktūra / Konstrukcija Rinkinys su stovu ir dėklu
Prekės ypatybė PREMIUM dizainas