Gertuvės

Sumažinta kaina! CONTIGO® (JAV) Gertuvė 720 ml, rožinė, ASHLAND, CONTIGO (JAV) Padidinti

Gertuvė 720 ml, rožinė, ASHLAND, CONTIGO (JAV)

CON2094639

• Gamintojas: CONTIGO® (JAV).
• Talpa: 720 ml, telpa į dviračio gertuvės dėklą.

• Išmatavimai: h 260 x Ø 85 mm.
• Korpusas: plastikas Tritan™ be bisfenolių A ir S (BP A&S free), neprisigeria kvapų ir nepakeičia savo spalvos.

• Spalva: rožinė "sangria".
• Dangtelis: pagamintas iš medžiagų be bisfenolio A (BPA free), gėrimo snapelis apsaugotas dangteliu. Dangtelis turi rankenėlę su tvirtinimo karabinu.

• Gertuvėje esantis šiaudelis leidžia mėgautis gėrimu, nereikia užversti galvos ir gertuvės.

• Apsauga: sandarus patentuotas dangtelio mechanizmas AUTOSPOUT® užtikrina 100 proc. skysčio nepralaidumą. Dangtelio užraktas - apsaugo nuo netyčinio paspaudimo.

• Ergonomiškas korpusas patogus laikyti.

• Gertuvę plauti rankomis, dangtelį galima plauti indaplovėje viršutinėje lentynoje.

Smulkiau

20,19 €

-8%

21,95 €

Pateikti užklausą

Apie prekę

Su CONTIGO ASHLAND gertuvėmis, skirtomis ir vaikams, ir suaugusiems, kelionės taps žymiai patogesnės ir malonesnės, nes patentuotos AUTOSPOUT® technologijos dėka numalšinti troškulį dabar galėsite vos vienu mygtuko paspaudimu. Kad ir kur būtumėte - sporto salėje, mokykloje ar kelyje, AUTOSPOUT® iššokančio snapelio dėka galėsite gerti laikydami vandens gertuvę viena ranka. Naudoti paprasta - tiesiog spustelėkite AUTOSPOUT® mygtuką ir gertuvės snapelis automatiškai iššoks.

CONTIGO ASHLAND gertuvė tinka praktiškai bet kokiems gertuvių laikikliams arba gali būti patogiai tvirtinama karabinu ant juosmens prie diržo ar kuprinės.

Pasirūpinkite, kad su savimi visuomet turėtumėte ASHLAND gertuvę ir galėtumėte numalšinti troškulį vos vienu mygtuko paspaudimu!

-------------------------------------------------------------------------------------------

Dėmesio:

prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Aprašyme pateikta informacija yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Originale galimi atspalvių, užrašų, įpakavimo, matmenų, funkcijų ir kitų savybių neesminiai skirtumai. Prašome vadovautis gamintojo pakuotėje esančia informacija, nurodytais prekių parametrais ir savybėmis. El. parduotuvėje vykdomos akcijos ar prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų mūsų fizinėse parduotuvėse. Esant klausimams, visada laukiame Jūsų atsiliepimo telefonu +370 604 09011 arba el. paštu rinkodara@puodai.lt.

Charakteristikos

Medžiagos Plastikas be bisfenolio A (BPA free)
Paskirtis Gertuvės
Savybės Galima plauti indaplovėje
Serija ASHLAND

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: