Greitpuodžiai

Greitpuodis 4,5 L PERFECT PREMIUM, 18/10 plienas, WMF (Vokietija)

32 0100 5796

• Gamintojas: WMF Group (Vokietija).
• Korpusas ir dangtis: Cromargan® 18/10 nerūdijantis plienas, blizgus.

• Dugnas: Transtherm® termoakumuliacinis.

• Rankenos: plastikinės, ergonominės.

• Išmatavimai: Ø 22 cm, h 13,5 cm, talpa 4,5 L.

• Korpusą ir dangtį galima plauti indaplovėje (be rankenos ir tarpinės).

• Tinka indukcijai ir kitų tipų viryklėms.

-----

WMF PERFECT PREMIUM greitpuodžiai - tai modernus, greitas ir sveikas maisto ruošimas:

* sutaupote iki 70% virimo laiko ir apie 50% energijos,

* dar patogesnis valdymas - 'All-in-One' sukamąja rankenėle,

* patogu išplauti - atsegama dangčio rankena ir higieniškas Cromargan® plienas,

* 2 virimo lygiai: +107°C - švelnus, vitaminams išsaugoti ir +115°C - greitesnis/stipresnis,

* 5 lygių slėgio saugumo sistema - atitinka CE.

Smulkiau

247,48 €

-8%

269,00 €

Pateikti užklausą

Apie prekę

Naujasis WMF PERFECT PREMIUM tęsia WMF PERFECT linijos greitpuodžių sėkmės istoriją. Pokyčius nulėmė dizaino profesionalai Metz & Kindler Design.

Nuo šiol PERFECT PREMIUM suteikia naują impulsą šiuolaikinei virtuvei, todėl greitas, sveikas maisto gaminimas tampa dar patogesnis ir lengvesnis. Dėka 'All-in-One' patikimos sukamos valdymo rankenėlės, viską galima valdyti viena ranka.

Toks PERFECT serijos greitpuodžių tobulėjimas daro įspūdį dėl maksimalaus funkcionalumo ir įspūdingai pabrėžia WMF išskirtinę lyderystę taupiųjų greitpuodžių srityje.

Maisto ruošimas PERFECT PREMIUM greitpuodyje yra modernus, greitas ir sveikas. Virimas slėgyje ir aukštesnėje temperatūra sutrumpina įprastą gaminimo laiką iki 70 procentų ir tuo pačiu metu sutaupoma apie 50 procentų energijos.

Pirmame virimo lygyje - švelniai gaminant maistą (daržoves, sriubas, troškinius, žuvį), maksimaliai išlieka vitaminai, maistinės medžiagos, patiekalai yra maistingi, spalvingi ir skanūs.

Antras virimo lygis - stipresnis ir greitesnis, todėl labiau skirtas mėsos gaminių, žvėrienos, ankštinių kultūrų, grūdų virimui, konservavimui. 

Praktiška: greitpuodžiai tinka ruošti beveik visus maisto produktus - daržoves, mėsą ir žuvį, kruopas ir ankštinius augalus, sriubas ir troškinius. Švelnūs patiekalai ir kūdikių maistas taip pat puikiai paruošiamas greitpuodyje. Dėl patogumo, taupumo, lengvo valdymo ir saugios technologijos greitpuodis yra naudingiausias pirkinys į virtuvę.

Trumpai tariant: jis yra visų vienas iš būtiniausių indų virtuvėje, be kurio neturėtumėte apsieiti. Dabartiniame dinamiškame gyvenimo ritme, žmonės, pripratę kasdien naudoti greitpuodžius - be jo jau neįsivaizduoja savo gyvenimo.

* WMF greitpuodžiams nuo pirkimo dienos suteikama 3 metų garantija. Garantija galioja tik tuo atveju, jei greitpuodis buvo naudojamas teisingai pagal naudojimo instrukciją.

* Gamintojas garantuoja atsarginių dalių įsigijimo galimybę 10 metų.

Džiaukitės su WMF PERFECT PREMIUM greitpuodžiu ir gaminkite be jokių kompromisų!

-------------------------------------------------------------------------------------------

Dėmesio:

prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Aprašyme pateikta informacija yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Originale galimi atspalvių, užrašų, įpakavimo, matmenų, funkcijų ir kitų savybių neesminiai skirtumai. Prašome vadovautis gamintojo pakuotėje esančia informacija, nurodytais prekių parametrais ir savybėmis. El. parduotuvėje vykdomos akcijos ar prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų mūsų fizinėse parduotuvėse. Esant klausimams, visada laukiame Jūsų atsiliepimo telefonu +370 604 09011 arba el. paštu rinkodara@puodai.lt.

Charakteristikos

Medžiagos Chromargan® 18/10 plienas
Paskirtis Greitpuodžiai
Savybės Tinka indukcinėms viryklėms
Serija PERFECT PREMIUM
Ilgis 22
Prekės ypatybė PREMIUM kokybė