Greitpuodžių atsarginės dalys ir priedai

Sumažinta kaina! BRA®- Isogona SL Laikmatis - taimeris TEKNA, elektroninis, BRA® (Ispanija) Padidinti

Laikmatis - taimeris TEKNA, elektroninis, BRA® (Ispanija)

A185609

• Gamintojas: BRA® ISOGONA SL (Ispanija).
• Medžiagos: plastikas, silikonas, baterija.

• Pritaikytas TEKNA serijos greitpuodžiams - montuojamas į tam skirtą vietą dangčio rankenoje.

-----

BRA® TEKNA laikmatis - taimeris naudojamas su TEKNA serijos greitpuodžiais tiksliam virimo laiko matavimui nuo užvirimo pradžios.

Laikmatis skirtas virimo pabaigos laikui kontroliuoti. Maksimali veikimo nustatymo trukmė 60 minučių. Pasibaigus nustatytam laikui - suskamba. Taupydami energiją  - išjunkite greitpuodžio kaitvietę likus 25 proc. laiko iki numatytos virimo pabaigos.

Laikmatį valykite tik sausu būdu, neužmerkite į vandenį. Nedėkite į indaplovę ir orkaitę.

Smulkiau

7,66 €

-3%

7,90 €

Pateikti užklausą

Apie prekę

---------------------------------------------------------------------------------------------

Dėmesio: prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Aprašyme pateikta informacija yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Originale galimi atspalvių, užrašų, įpakavimo, matmenų, funkcijų ir kitų savybių neesminiai skirtumai. Prašome vadovautis gamintojo pakuotėje esančia informacija, nurodytais prekių parametrais ir savybėmis. El. parduotuvėje vykdomos akcijos ar prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų mūsų fizinėse parduotuvėse. Esant klausimams, visada laukiame Jūsų atsiliepimo telefonu +370 604 09011 arba el. paštu rinkodara@puodai.lt.
-------------------------------------------------------------------------------------------

Dėmesio:

prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Aprašyme pateikta informacija yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Originale galimi atspalvių, užrašų, įpakavimo, matmenų, funkcijų ir kitų savybių neesminiai skirtumai. Prašome vadovautis gamintojo pakuotėje esančia informacija, nurodytais prekių parametrais ir savybėmis. El. parduotuvėje vykdomos akcijos ar prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų mūsų fizinėse parduotuvėse. Esant klausimams, visada laukiame Jūsų atsiliepimo telefonu +370 604 09011 arba el. paštu rinkodara@puodai.lt.

Charakteristikos

Medžiagos Plastikas / Silikonas
Paskirtis Laikmačiai
Serija TEKNA

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: