Keptuvės gilios / troškintuvai

Sumažinta kaina! SCANPAN AS Keptuvė - troškintuvas Ø 28 cm su dangčiu, profesionali, plienas, IMPACT, SCANPAN (Danija) Padidinti

Keptuvė - troškintuvas Ø 28 cm su dangčiu, profesionali, plienas, IMPACT, SCANPAN (Danija)

7110 2800

• Gamintojas: SCANPAN AS (Danija).
• Korpusas: plienas 18/10, trisluoksnis 'impact' kapsulinis terminis dugnas.
• Išmatavimai: Ø 28 x h 7 cm, dugno Ø 26,4 cm, talpa 3,2 L.
• Rankenos: profesionalaus tvirtinimo, atsparios karščiui.

• Dangtis: stiklas su plieniniu apvadu 'safety glass'.
• Svoris su dangčiu: 2,88 kg.
• Galima plauti indaplovėje.
• Tinka orkaitėje iki +230°C.
• Tinka indukcijai ir kitoms viryklėms.

---

IMPACT profesionalios plieninės keptuvės neturi sintetinės dangos.

Keptuvę reikia paruošti - iškaitinti su aliejumi ir ji impregnuojasi, bei tampa nelipnia.

Tai puiki gili keptuvė kepti / troškinti mėsą, žuvį, daržoves.

Teisingai paruošę ir sureguliavę kepimo temperatūrą - iškepsite viską.

Maistą galima vartyti metaliniais įrankiais.

IMPACT - profesionalu, saugu ir sveika!

IMPACT konstrukcija

Smulkiau

104,72 €

-12%

119,00 €

Pateikti užklausą

Apie prekę

SCANPAN IMPACT indai pagaminti iš nerūdijančio plieno 18/10.

Visi nusipelno galimybės gaminti maistą kaip tikri profesionalai.

SCANPAN IMPACT dėka tai tapo įmanoma, nes turėdami 60 metų patirtį, Danijos dizaineriai sukūrė eilę IMPACT gaminių su profesionaliai virtuvei skirtais ypatumais.

SCANPAN gaminių galimybės: ilgaamžiška kokybė, profesionalus funkcionalumas ir įvairiapusis panaudojimas.

DĖMESIO: Jūs įsigijote profesionalią keptuvę be nelipnios sintetinės dangos, todėl su ja gaminti reikia išmokti. Dažniausiai šias keptuves naudoja jau patyrę kepėjai. 

Plieninės keptuvės privalumai:

- 3 sluoksnių terminis kapsulinis 'impact' dugnas - tolygi temperatūros sklaida visame indo dugne.

- Progresyvus kepimo temperatūros valdymas - taupysite laiką ir energiją.

- Nerūdijančio plieno masyvi ir profesionaliai prikniedyta rankena - puikus ergonomiškas dizainas, patogi valdyti, galima naudoti orkaitėje.

- Keptuvės yra ekologiškos - neturi nelipnios dangos ir maistą galima vartyti metaliniais virtuvės įrankiais.

- Indų kraštas išlenktas taip, kad tiksliai išpilti ir nelašėtų ant stalo.

- Matinio šlifavimo korpusas - satino apdaila, profesionali išvaizda, šiuolaikinis dizainas. 

PARUOŠIMAS NAUDOJIMUI:

Keptuvės IMPACT yra profesionalios - neturi nelipnios sintetinės dangos.

Prieš naudojant, pirmiausiai keptuvę išplaukite labai karštame vandenyje ir kruopščiai sausai iššluostykite.

Įpilkite į keptuvę maždaug 1 valgomąjį šaukštą rafinuoto aliejaus ar kokoso riebalų, ištepkite visą vidinį paviršių ir kaitinkite ant stiprios ugnies apie 5 min. Pavalykite aliejaus likučius popieriniu rankšluosčiu ir dar truputį pakaitinkite. Po paruošimo keptuvės paviršius gali pasidaryti truputį gelsvo atspalvio.

Kuo dažniau keptuvę naudosite, tuo ji turės geresnes kepimo savybes. Po kažkiek laiko gali reikėti atnaujinti keptuvės paruošimo (karšto aliejavimo) procedūrą. Tuomet išplaukite keptuvę su 6 proc. actu ir vėl pakartokite aliejavimą.

Gerai paruošta keptuvė kepa puikiai – belieka sureguliuoti kaitinimą. 

NAUDOJIMAS:

Gamindami keptuvėje naudokite nedaug karščiui atsparių riebalų: rafinuoto kepimo aliejaus, lydyto sviesto, kokoso riebalų ar gyvulinių taukų.

Į kartu su trupučiu riebalų įkaitintą keptuvę dėkite produktus. Apkepinkite juos iš abiejų pusių, sumažinkite ugnį ir baikite gaminti.

Plieno keptuvėje profesionaliai apkepama nepaniruota mėsa, žuvis ir daržovės. Puikiai tinka steikų ir kitų kepsnių kepimui. 

Venkite ilgai kaitinti tuščią keptuvę ir venkite staigių temperatūros svyravimų -  nekiškite karštos keptuvės po šaltu vandeniu.

Kai kurie produktai, turintys daug baltymo, krakmolo, miltų, kiaušinio ar pieno, kartais gali lipti prie keptuvės. Jiems reikia pasirinkti žemesnę kepimo temperatūrą ir atitinkamą gaminimo procesą.

Keptuvė profesionali - kepama be dangčio.

Kantrybė ir patirtis - geriausi mokytojai! 

PRIEŽIŪRA:

• Po kiekvieno maisto ruošimo, gerai išplaukite keptuvę karštu vandeniu, pašalindami produktų likučius ir sausai iššluostykite.

• Galima plauti indaplovėje ir naudoti orkaitėje.

• Rūgštūs maisto produktai (pomidorai, vynas, actas, citrinos sultys ir kt.) gali pažeisti keptuvės aliejavimo sluoksnį (atsiranda šviesesnės dėmės). Tokiu atveju pakartokite keptuvės IŠKAITINIMĄ su aliejumi (aukščiau aprašytas). 

Kaip paruošti plieninę keptuvę Youtube yra daug pamokų.

Įveskite „how to season stainless steel pan“ ir rasite pamokymus.

• Gamindami maistą mažame vandens kiekyje, gaminkite tik ant mažos liepsnos ar elektros energijos.

• Niekada neperkaitinkite puodų (pvz. jei juose nėra maisto); neleiskite skysčiui puode visiškai išgaruoti, nes galite pakenkti tiek viryklei, tiek puodui.

• Valyti puodus nepaprastai lengva. Po kiekvieno naudojimo puodus išplaukite karštu vandeniu su indų plovikliu, naudodami šepetuką ar kempinėlę. Galima plauti indaplovėje, tik rekomenduojame po plovimo išimti.

• Jei keptuvėje prikepė maistas ar maisto likučiai pridžiūvo, užpilkite indą karštu vandeniu ir palikite kuriam laikui. Po to nuvalykite kempine ar šepetėliu pasinaudodami standartine plovimo priemone. Jokiu būdu nenaudokite šveitimo priemonių kurių sudėtyje yra abrazyvinių ar smėlio dalelių, nes subraižysite indų paviršių ir šie praras išvaizdą. Taip pat netinka plieniniai vieliniai šveistukai.

• Kad puodai būtų gražūs, perplaukite puodą vandeniu ir sausai iššluostykite, kad neliktų dėmių nuo džiūstančio vandens.

• Jei puodo ar keptuvės viduje atsirado dėmių, nuosėdų ar nuovirų, jas lengvai pašalinsite pavalę indą silpnu rūgšties tirpalu (atskiestu actu ar citrinos rūgštimi). Melsvos spalvos dėmes, atsiradusias nuo to, kad kaitinote tuščią puodą lengvai pašalinsite pvz.: valymo pieneliu - emulsija. Jei po ilgo vartojimo norėsite sugrąžinti puodams ankstesnį blizgesį, įtrinkite juos skystu valymo pieneliu ir išplaukite.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Dėmesio:

prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Aprašyme pateikta informacija yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Originale galimi atspalvių, užrašų, įpakavimo, matmenų, funkcijų ir kitų savybių neesminiai skirtumai. Prašome vadovautis gamintojo pakuotėje esančia informacija, nurodytais prekių parametrais ir savybėmis. El. parduotuvėje vykdomos akcijos ar prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų mūsų fizinėse parduotuvėse. Esant klausimams, visada laukiame Jūsų atsiliepimo telefonu +370 604 09011 arba el. paštu rinkodara@puodai.lt.

Charakteristikos

Medžiagos 18/10 nerūdijantis plienas
Paskirtis Keptuvės gilios troškintuvai
Savybės Tinka indukcinėms viryklėms
Serija IMPACT
Ilgis Ø 28 cm
Struktūra / Konstrukcija Profesionali konstrukcija su dangčiu
Prekės ypatybė Tinka ir HoReCa profesionalams

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: