Keptuvės gilios / troškintuvai

Liejinio troškintuvas Ø 20x10 cm, indukcinis, apvalus, EUROLUX® (Vokietija)

EU720-3

• Gamintojas: EUROLUX® (Vokietija).
• Korpusas: aukščiausios kokybės perdirbto aliuminio liejinys, liejamas rankiniu būdu žemo slėgio gravitacinio liejimo procesu, dugno storis 9 mm.

• Danga: patentuota nesvylanti, 3 sluoksnių su kristaline apsauga ir mikrokeramikos pagrindu, atspari įbrėžimams, pagaminta nenaudojant PFOA.
• Išmatavimai: Ø 20 x h 10 cm, dugno Ø 14,6 cm, talpa 2,8 L.
• Rankenos: dvi šonuose iš neįkaistančio duroplasto.
• Galima plauti indaplovėje, bet gamintojas rekomenduoja plauti rankomis.
• Galima naudoti orkaitėje iki +250°C (tik nuėmus rankeną).
• Tinka indukcijai ir visoms kitoms viryklėms.

-----

EUROLUX® BEST PREMIUM INDUCTION - tobulas kepimas, lengvas valymas ir sertifikuotas saugumas.

Eurolux

Smulkiau

84,15 €

-15%

99,00 €

Pateikti užklausą

Apie prekę

EUROLUX® - aukščiausios kokybės virtuvės indai, kurie apjungia meistrišką rankų darbą ir modernias gamybos technologijas.

EUROLUX® BEST PREMIUM INDUCTION keptuvės gaminamos Vokietijoje Neuenrade žemo slėgio gravitacinio liejimo proceso metu. Korpusai liejami rankiniu būdu į kokilės formas iš aukščiausios kokybės perdirbto aliuminio lydinio. Puikias kepimo ir nepridegimo savybes užtikrina sudėtinga aukštųjų technologijų nesvylanti danga. Ši unikali danga yra daugiasluoksnė - turinti mikrokeramikos dalelių pagrindą, kristalinę apsaugą nuo mechaninio poveikio ir žmogui draugišką kepimo paviršių be PFOA.

PENKIOS PRIEŽASTYS KODĖL REIKIA RINKTIS EUROLUX® KEPTUVĘ:

1. EUROLUX® keptuvės sukurtos gaminti sveikesnį maistą su mažesniu riebalų kiekiu ar be jų. Patentuota neprisvylanti danga, unikaliai suderina nelimpančio paviršiaus privalumus su tvirtumu, naudojimo praktiškumu ir ilgaamžiškumu. Tai padeda taupyti riebalus, valymo priemones ir šeimininkių laiką.

2. Kokybiška universali keptuvė tinka visų rūšių patiekalams gaminti. Maistą vartyti rekomenduojame tam tikslui skirtomis virtuvinėmis mentelėmis, pagamintomis iš plastiko, silikono, medžio ar metalo. Aštrūs įrankiai ir peiliai gali pažeisti kepimo paviršių. Tačiau net ir matomi įbrėžimai neturės įtakos tolimesniam indo naudojimui ir Jūsų sveikatai, nes nėra PFOA.

3. Rankiniu būdu lietas keptuvės korpusas yra atsparus temperatūros pokyčiams, nesideformuoja, užtikrina optimalų šilumos paskirstymą maisto gaminimo metu ir sumažina energijos sunaudojimą. Masyvus 9 mm keptuvės dugnas greitai, vienodai įkaista ir ilgai išlaiko šilumą.

4. Nuimamos modernios keptuvių rankenos neįkaista. Keptuvę, nuėmus rankeną, galima naudoti orkaitėje. Keptuvės su nuimama rankena užima mažiau vietos, jas patogiau galima sudėti į stalčius ir spinteles. Plaunant indaplovėje rankena irgi netrukdys. Saugokite savo vaikus - maži vaikai negalės ant viryklės pasiekti keptuvės rankenos, kai ji bus nuimta ir nekyšos į išorę.

5. Keptuvės tinkamos naudoti ant indukcijos (indukcinė klasė) ir visų kitų viryklių.

EUROLUX® - rankinio liejimo korpusui suteikia 25 metų garantiją. Jis niekada nesideformuos, bus lygus tiek karštas, tiek atvėsęs. Prašome laikytis mūsų naudojimo ir priežiūros instrukcijų, kad galėtumėte ilgai mėgautis naujai įsigytu produktu.

GERIAUSIOS MEDŽIAGOS, GAMYBA RANKINIU BŪDU IR MIKROKERAMIKOS PAGRINDAS - TAI EUROLUX® KEPTUVIŲ SĖKMĖ!

Pažiūrėkite, kaip tolygiai atšyla, greitai ir visu dugno plotu užverda, užšaldyta EUROLUX® keptuvė - tai reiškia ji taip puikiai keps visada:

-------------------------------------------------------------------------------------------
Dėmesio: prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Aprašyme pateikta informacija yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Originale galimi atspalvių, užrašų, įpakavimo, matmenų, funkcijų ir kitų savybių neesminiai skirtumai. Prašome vadovautis gamintojo pakuotėje esančia informacija, nurodytais prekių parametrais ir savybėmis. El. parduotuvėje vykdomos akcijos ar prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų mūsų fizinėse parduotuvėse. Esant klausimams, visada laukiame Jūsų atsiliepimo telefonu +370 604 09011 arba el. paštu rinkodara@puodai.lt.
-------------------------------------------------------------------------------------------

Dėmesio:

prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Aprašyme pateikta informacija yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Originale galimi atspalvių, užrašų, įpakavimo, matmenų, funkcijų ir kitų savybių neesminiai skirtumai. Prašome vadovautis gamintojo pakuotėje esančia informacija, nurodytais prekių parametrais ir savybėmis. El. parduotuvėje vykdomos akcijos ar prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų mūsų fizinėse parduotuvėse. Esant klausimams, visada laukiame Jūsų atsiliepimo telefonu +370 604 09011 arba el. paštu rinkodara@puodai.lt.

Charakteristikos

Medžiagos Kristalų mikrokeramika
Paskirtis Troškintuvai
Savybės Tinka indukcinėms viryklėms
Serija BEST PREMIUM
Struktūra / Konstrukcija Liejinio korpusas / plazminė mikrokeramika

Priedai