Keptuvės universalios / negilios

Sumažinta kaina! De BUYER Keptuvė GRILL geležinė Ø 26 cm Mineral B Element, De BUYER (Prancūzija) Padidinti

Keptuvė GRILL Ø 26 cm, anglinis plienas, Mineral B Element, De BUYER (Prancūzija)

5613 26

• Gamintojas: De BUYER (Prancūzija).
• Korpusas: anglinis plienas - 99% geležis, 1% anglis, impregnuotas bičių vašku.
• Skersmuo: Ø 26,0 cm, dugno Ø 18,5 cm.
• Aukštis: h 4,0 cm, sienelės ir dugno storis: 2,5 mm.
• Rankena: plieninė profesionalaus pritvirtinimo su kniedėmis, ilgai gaminant gali įkaisti.
• Svoris: 1,37 kg. 
• Plovimas tik rankomis, nenaudoti indaplovėje, po plovimo laikyti sausą.
• Tinka visoms viryklėms, tai pat ir indukcinėms.

Mes dar prisimename savo močiučių geležines keptuves - jos visuomet gerai kepė, galima buvo naudoti metalinius įrankius ir aukštas kepimo temperatūras. Istorija vėl kartojasi su Mineral B Element.

MINERAL B ELEMENT GRILL keptuvė turi iškilimus, kurių dėka, kepami produktai visuomet bus gražiai apkepę, traškūs ir sultingi viduje.

Smulkiau

54,28 €

-8%

59,00 €

Pateikti užklausą

Apie prekę

Keptuvės MINERAL B ELEMENT yra padengtos sertifikuotu, aukščiausios kokybės bičių vašku, todėl pirmiausiai keptuvę išplaukite labai karštame vandenyje ir kruopščiai sausai iššluostykite, taip pašalindami visus vaško likučius. Pripilkite į keptuvę maždaug 1 cm aliejaus (rafinuoto) ir kaitinkite ant stiprios ugnies 5 min. Išpilkite aliejų ir iššluostykite keptuvę gerai sugeriančiu virtuviniu rankšluosčiu (galima popieriniu).
Kuo dažniau keptuvę naudosite, tuo ji turės geresnes kepimo savybes. Kuo ji bus tamsesnės spalvos, pasidengusi natūralia juoda patina, tuo mažiau prie jos prikibs maistas.

NAUDOJIMAS: Gamindami keptuvėje naudokite nedaug riebalų. Gerai įkaitinkite keptuvę ir dėkite produktus. Apkepinkite juos iš abiejų pusių, sumažinkite ugnį ir baikite gaminti.
NEPALIKITE PARUOŠTO MAISTO KEPTUVĖJE!

PRIEŽIŪRA:
• Po kiekvieno maisto ruošimo, gerai išplaukite keptuvę karštu vandeniu, pašalindami produktų likučius ir sausai iššluostykite (likusi drėgna, keptuvė gali rūdyti).
• Norint išvalyti keptuvę, įkaitinkite keptuvėje rupią druską ir palaikykite, kaitindami ant stiprios ugnies 1,5 min. Tuomet gerai išvalykite popieriniu rankšluosčiu. Rupi druska išvalys maisto likučius ir pašalins kvapą.
• Laikas nuo laiko patepkite keptuvės vidų aliejumi (keletą lašų užvarvinę ant popierinio rankšluosčio). Keptuvę laikykite sausoje vietoje.

DĖMESIO!!! Neplaukite keptuvės indaplovėje!!! Nemirkykite!!!
Plaudami prikepusius maisto likučius, naudokitės šiurkščiąja kempinėlės puse.
Rūgštūs maisto produktai (pomidorai, vynas, citrinos ir kt.) gali pažeisti keptuvės impregnavimo aliejumi sluoksnį (atsiranda šviesios dėmės). Tokiu atveju pakartokite keptuvės KAITINIMĄ su aliejumi (aukščiau aprašytas).
Gaminant keptuvėje pirmuosius kartus, gali nutikti taip, kad ant kaitlentės liks nedidelis kiekis vaško. Jį nuvalykite su popierine servetėle, kol dar kaitvietė šilta.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Dėmesio:

prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Aprašyme pateikta informacija yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Originale galimi atspalvių, užrašų, įpakavimo, matmenų, funkcijų ir kitų savybių neesminiai skirtumai. Prašome vadovautis gamintojo pakuotėje esančia informacija, nurodytais prekių parametrais ir savybėmis. El. parduotuvėje vykdomos akcijos ar prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų mūsų fizinėse parduotuvėse. Esant klausimams, visada laukiame Jūsų atsiliepimo telefonu +370 604 09011 arba el. paštu rinkodara@puodai.lt.

Charakteristikos

Medžiagos Plienas anglinis
Paskirtis Griliavimo keptuvės su grioveliais
Savybės Tinka indukcinėms viryklėms
Serija MINERAL B ELEMENT