Ketaus / špižiaus keptuvės

Nauja Sumažinta kaina! Keptuvė / troškintuvas Ø 24x6 cm, be dangčio, ketus, DAVR METALL (Uzbekija) Padidinti

Keptuvė / troškintuvas Ø 24x6 cm, be dangčio, ketus, DAVR METALL (Uzbekija)

LE61059

• Gamintojas: DAVR METALL (Uzbekistanas).
• Korpusas: lietas 100% ketus.

• Tinka sąlyčiui su maistu.
• Išmatavimai: Ø 24 x h 6 cm, dugno apačia Ø 17 cm.
• Rankenos: 2 lietos rankenos šonuose.
• Svoris: 2,8 kg.
• Rekomenduojame plauti tik rankomis, sausai išdžiovinti ir sutepti riebalais.
• Tinka visoms viryklėms, tai pat ir indukcinėms.

---

DAVR METALL ketaus / špižiaus indai pasižymi ilgaamžiškumu ir patvarumu.

Prieš naudojimą ketaus indą reikia paruošti (skaitykite žemiau).

Gerai paruošti ketaus indai turi puikias kepimo savybes ir maistas nelimpa.

Ketaus indai nebijo metalinių įrankių ir niekada nesideformuoja.

Ketaus indai puikiai tinka ir greitam kepimui, ir lėtam troškinimui.

Tinka naudoti 'kamado' kepsninėje, ant grilio ar šašlykinės.

Smulkiau

31,50 €

-10%

35,00 €

Pateikti užklausą

Apie prekę

Ketus / špižius - tai gurmanų ir virtuvės profesionalų įrankis.

Gaminimas ketaus induose užtikrina ypatingą maisto skonį ir geriau išsaugo maistingąsias medžiagas, natūralią spalvą ir aromatą.

Ketaus keptuvėje keptos bulvės, mėsos kepsnys, šonkauliukai ar blynai - nepamirštamo skonio kūriniai.

Ketaus puode ar kazane paruoštas tirštas troškinys, žuvienė ar avienos plovas - privers apsilaižyti pirštelius ir norėsite pakartoti dar ir dar...

Indai, pagaminti iš 100% ketaus, gali būti naudojami ant visų tipų viryklių: nuo tradicinės dujinės, elektrinės iki moderniausios indukcinės. 

Jie puikiai tinka naudoti orkaitėse, krosnyse, ant grilio anglių ar netgi gamtoje ant laužo. 

Dėka vientiso masyvaus ketaus korpuso, karštis paskirstomas vienodai ir pasiekiami geriausi gaminimo rezultatai.

Eksploatavimo instrukcija

Ketaus indai be dangos pagaminti iš natūralių ekologiškai švarių medžiagų. Ketus yra vienas iš geriausių ir tinkamiausių medžiagų indų gamybai. Tokie indai gali būti ilgai kaitinami aukštose temperatūrose, neišskiria toksinių medžiagų, ilgai išlaikantys šilumą, praktiški ir pasiruošę tarnauti Jūsų virtuvėje dešimtmečiais.

Naujų neemaliuotų ketaus indų paruošimas naudojimui

1. Prieš pirmą naudojimąsi indus reikia kruopščiai išplauti karštu vandeniu su indų plovimo skysčiu. Naudoti kempinę arba indų plovimo šepetį be metalinių šerelių. Nusausinti.

2. Į indą įberti rupios valgomosios druskos ir kaitinti 10-20 min., ją maišant.

3. Po kaitinimo druską išberti, o indą nuskalauti karštu tekančiu vandeniu. Leisti atvėsti ir nusausinti.

4. Vėl įkaitinti indą labiau nei +100⁰C ir vidinę indo pusę ištepti plonu augalinio aliejaus sluoksniu. Leisti atvėsti. Dabar indas tinkamas maisto gaminimui.

Neemaliuotų ketaus indų priežiūra ir naudojimas

1. Nepalikite jau paruošto maisto ilgesniam laikui ketaus induose.

2. Baigus gaminti, indą išplaukite (rekomenduojama ne naudoti šveitimo priemonių), kruopščiai nusausinkite (geriausiai tai daryti nestipriai įkaitinus indą, kad niekur neliktų vandens lašų, kurie gali sąlygoti indų aprūdijimą) ir vėl padengti plonu augalinio aliejaus sluoksniu.

3. Neplauti ketaus indų indaplovėse.

4. Laikyti ketaus indus rekomenduojama sausoje, gerai vėdinamoje vietoje.

5. Netinkamai naudojami arba laikomi indai gali aprūdyti, tačiau tai nėra defektas, indai ir toliau bus tinkami maisto ruošimui: aprūdijusias vietas nušveiskite metaliniu šepetėliu arba kempinėle, įkaitinkite ir padenkite plonu augalinio aliejaus sluoksniu.

6. Nestumdykite ketaus indų ant stiklokeraminių paviršių - galite subraižyti.

7. Lietos ketaus indų rankenos labai įkaista - liesti tik su apsaugine pirštine ar puodkėle.

Tinkamai naudojami ketaus indai ilgam taps Jūsų maisto ruošimo padėjėjais!

-------------------------------------------------------------------------------------------

Dėmesio:

prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Aprašyme pateikta informacija yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Originale galimi atspalvių, užrašų, įpakavimo, matmenų, funkcijų ir kitų savybių neesminiai skirtumai. Prašome vadovautis gamintojo pakuotėje esančia informacija, nurodytais prekių parametrais ir savybėmis. El. parduotuvėje vykdomos akcijos ar prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų mūsų fizinėse parduotuvėse. Esant klausimams, visada laukiame Jūsų atsiliepimo telefonu +370 604 09011 arba el. paštu rinkodara@puodai.lt.

Charakteristikos

Medžiagos Ketus / špižius natūralus be dangos
Paskirtis Keptuvės gilios troškintuvai
Savybės Tinka indukcinėms viryklėms
Ilgis 24 x 6 cm
Struktūra / Konstrukcija Turi dvi šonines rankenėles
Prekės ypatybė Tinka ir HoReCa profesionalams