Virimui kita

Specialūs pasiūlymai

Sumažinta kaina! IBILI® (Ispanija) Puodas su dangčiu 2,5 L midijoms, moliuskams ir jūros gėrybėms, IBILI (Ispanija) Padidinti

Puodas su dangčiu 2,5 L midijoms, moliuskams ir jūros gėrybėms, IBILI (Ispanija)

IB914618N

• Gamintojas: IBILI (Ispanija).
• Korpusas: 2 mm, plienas dengtas emaliu, juoda spalva.
• Išmatavimai: Ø 18 x h 11,8 cm., dugnas Ø 16 cm.
• Talpa: 2,5 L - skiriama iki 1,2 kg midijų.
• Rankenos: metalinės.
• Galima plauti indaplovėje.
• Tinka indukcijai ir kitų tipų viryklėms.
• Svoris: 0,850 kg.

---

Puodai midijoms virti - puiki idėja vakarėliui su draugais.

Puodo dangtis gali būti naudojamas midijų lukštams sudėti.

Padovanokite jūros gėrybių fiestą sau ir savo artimiesiems!

Smulkiau

25,76 €

-8%

28,00 €

Pateikti užklausą

Apie prekę

Midijų su vyno ir grietinėlės padažu receptas:

Sudėtinės dalys:

1 kg. midijų
10 - 15 g. sviesto.
pluoštelis svogūno laiškų
pluoštelis krapų ir petražolių
100 g. balto sauso vyno
2 šaukštai grietinėlės
Druskos ir pipirų


Paruošimo būdas:

1. Midijas pirma nuplaunam keletą kartų. Jei plaunant ir jas čiupinėjant bus tokių, kurios ir liks išsižioję, tai jas išmeskite. Ant geldelių būna tokie ūsai ir barzdelės, tai jas tiesiog nuplaukite ir su peiliuku ar žirklėm nuimkite. Kai visas jas išplausite, gerai nuvarvinkite.
2. Į puodą dėkite sviestą ir smulkintą česnaką, kai pakvips kepamu česnaku ir pradės kepti, bet nesvilti, dėkite svogūno laiškus ir po minutės jau dėkite midijas, užpilkite puse stiklinės vyno, įberkite žiupsnelį druskos, padidinkite ugnį ir uždenkite dangtį. Dėmesio: ruošiant midijas, vandens papildomai pilti nereikia, papildomo skysčio atsiras iš pačių midijų.
3. Tegul viskas garuoja viduje, nenuėmę dangčio keletą kartų midijas papurtykite ir pavirkite 3-5 minutes, midijos pradės atsidarinėti, o 6 minutę jau viską pabaigiam. Atidenkite, leiskite drėgmei garuoti ir supilkite krapus, petražoles ir grietinėlę, pamaišykite ir patiekalas jau paruoštas.

Sultinys bus malonus – toks jūriškas ir egzotiškas. Valgyti siūloma tradiciniu būdu – su balta duona, prancūziška bagete, kaizerio bandelėm arba keptomis bulvytėm. Valgote midijas rankomis, kaip šauktu pasinaudojant tuščia geldele. Na, o sultinį teks kabinti šaukštu.

Skanaus!

-------------------------------------------------------------------------------------------

Dėmesio:

prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Aprašyme pateikta informacija yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Originale galimi atspalvių, užrašų, įpakavimo, matmenų, funkcijų ir kitų savybių neesminiai skirtumai. Prašome vadovautis gamintojo pakuotėje esančia informacija, nurodytais prekių parametrais ir savybėmis. El. parduotuvėje vykdomos akcijos ar prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų mūsų fizinėse parduotuvėse. Esant klausimams, visada laukiame Jūsų atsiliepimo telefonu +370 604 09011 arba el. paštu rinkodara@puodai.lt.

Charakteristikos

Medžiagos Plienas nerūdijantis / Emalis
Paskirtis Jūros gėrybėms
Savybės Galima plauti indaplovėje
Ilgis 18
Struktūra / Konstrukcija Talpa 2,5 L
Prekės ypatybė Tinka ir HoReCa profesionalams

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: