Pjaustymo lentelės

KAI Corporation Pjaustymo lentelė 45,7 x 30,5 cm, medinė, Shun HINOKI, KAI (Japonija) Padidinti

Pjaustymo lentelė 27,5x21,5x1,0 cm, medinė, Shun HINOKI, KAI (Japonija)

DM-0814

• Gamintojas: KAI Corporation (Japonija).
• Medžiaga: hinoki mediena.
• Išmatavimai: 27,5 x21,5 x h 1,0 cm4
• Svoris: 0,4 kg.
• Rekomenduojame plauti rankomis ir nušluostyti.

Shun HINOKI pjaustymo lentelė pagaminta iš hinoki medienos. Hinoki - tai japoniškas kiparisas, nuostabiai atsparus drėgmei, pelėsiams ir puvimo bakterijoms. Hinoki mediena turi ypatingą citrusinį kvapą, todėl iš jos gaminami smilkalai, kvapai, stalo teniso raketės, vonios ir pirties baldai, net rūmų ir šventyklų detalės. Hinoki mediena yra ne tik higieniška - būdama vidutinio kietumo, puikiai tausoja pačius ploniausius japoniškų peilių ašmenis.

Shun Classic Damasko peilis ir Hinoki lentelė - vienas kito vertas duetas Jūsų virtuvėje.

Smulkiau

35,00 €

Pateikti užklausą

Apie prekę

Hinoki – taip Japonijoje vadinami bukieji puskiparisiai (lot. Chamaecyparis obtusa). Iš jų senovėje statytos pilys, šventyklos ir kitokie kulto statiniai, ši mediena naudota japoniškoms vonioms ir kubilams (pirtims) gaminti, iš jos buvo padarytas net imperatoriaus karstas... Šių augalų mediena nepaprastai atspari – iki šių dienų išliko jos gaminių, kurie datuojami net 1000 m. pr. Kr. Šis medis vertinamas už ypatingą aromatą ir dėl to jis yra deginamas per šintoistų – japoniškos religijos apeigas. Eterinis Hinoki aliejus, kurio yra visose augalo dalyse, puikiai atpalaiduoja, ramina ir tuo pat metu paaštrina protą. Moksliškai įrodytas ir jo antiseptinis, antibakterinis ir antigrybelinis poveikis. Mokslininkai taip pat nustatė, kad šis aliejus skatina plaukų augimą, tad su juo gaminami šampūnai ir kitokios priemonės plaukams. Hinoki eterinio aliejaus taip pat dedama į masažo, vonios aliejus, vonios druskas, vonios ir dušo želė, gydomuosius kremus ir muilus. Tai puiki priemonė ir vabzdžiams atbaidyti. Mediena yra reta, gamtoje jos išliko nedaug - todėl ypatingai brangi.

Hinoki pjaustymo lentelė - dalelė japoniškos dvasios Jūsų virtuvėje.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Dėmesio:

prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Aprašyme pateikta informacija yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Originale galimi atspalvių, užrašų, įpakavimo, matmenų, funkcijų ir kitų savybių neesminiai skirtumai. Prašome vadovautis gamintojo pakuotėje esančia informacija, nurodytais prekių parametrais ir savybėmis. El. parduotuvėje vykdomos akcijos ar prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų mūsų fizinėse parduotuvėse. Esant klausimams, visada laukiame Jūsų atsiliepimo telefonu +370 604 09011 arba el. paštu rinkodara@puodai.lt.

Charakteristikos

Medžiagos Medis natūralus
Paskirtis Pjaustymo lentos ir lentelės

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: