Puodai atskiri

Nauja SCANPAN AS Puodas 4,0 L, Ø 22 cm, be dangčio, TECHNIQ, SCANPAN (Danija) Padidinti

Puodas 4,0 L, Ø 22 cm, be dangčio, TECHNIQ, SCANPAN (Danija)

5425 2200

• Gamintojas: SCANPAN AS (Danija).
• Korpusas: aukštos kokybės 18/10 nerūdijantis plienas, matinis poliravimas.
• Išmatavimai: Ø 22 cm x h 12 cm, dugno Ø 21,8 cm, talpa - 4,0 L.

• Dugnas: trijų sluoksnių kapsulinis terminis dugnas.
• Rankenėlės: nerūdijančio plieno, tvirtos, ergonomiškos, atsparios karščiui.
• Dangtis: nėra. (Tinka dangtis 22 cm, grūdinto stiklo su plieno apvadu TECHNIQ serijos - prekės nuoroda: 4190 2200)

• Galima plauti indaplovėje.
• Galima naudoti orkaitėje.
• Tinka visų tipų viryklėms, taip pat ir indukcinėms.

• Svoris: 1,58 kg.

Smulkiau

85,00 €

Pateikti užklausą

Apie prekę

SCANPAN TECHNIQ indų serija sukurta naudojant per 60 metų SCANPAN sukauptą patirtį ir naujausias gamybos technologijas. TECHNIQ indai sukurti, kad suteiktų ergonomišką komfortą, ilgaamžiškumą, saugumą žmogui ir kasdienio naudojimo malonumą.

Visų TECHNIQ indų dugnas pagamintas naudojant "užmetimo" technologiją. Technologijos esmė - lieto aliuminio lydinio sluoksnį, apgaubti dviem sluoksniais nerūdijančio plieno ir suformuoti terminę kapsulę. Bendras dugno storis 7,0 mm užtikrina puikias šilumos laidumo savybes ir veikimo stabilumą.

TECHNIQ puodų serija visada užtikrina optimalų ir tolygų šilumos paskirstymą, leidžia sumažinti kepimo laiką ir energijos suvartojimą iki minimumo. Be to turi visuomet "šaltas" rankenas ir specialų indo kraštelį, neleidžiantį varvėti, tiksliai nupilant skysčius.

Indų išorėje nerūdijantis plienas ir rankenėlės yra matinio poliravimo - daugiau jokių riebių pirštų antspaudų, dėmių ir susibraižymų. Tikrai lengva priežiūra ir ilgalaikė graži išvaizda.

Visų puodų vidinėje pusėje talpa sužymėta kas 0,5 L. Tai užtikrina tikslų skysčio įpylimą. 

TECHNIQ - tai malonus ir saugus maisto ruošimas, švari viryklė, lengva priežiūra.

(Grūdinto stiklo TECHNIQ serijos indų dangčiai turi nerūdijančio plieno apvadą, kuris užtikrina atsparumą dužimui, o per stiklą galite visuomet prižiūrėti maisto ruošimo procesą. Nereikia dažnai kilnoti dangčio, neprarandame energijos ir trumpėja virimo laikas.)

PRIVALUMAI:

• Optimalus 7 mm storio nuo smūgių apsaugotas 3-jų sluoksnių kapsulinis terminis dugnas. Jis puikiai įkaista, gerai sukaupia ir tolygiai paskirsto šilumą.

• Nerūdijančio plieno 18/10 indų sienelės maksimaliam patvarumui ir saugaus gaminimo užtikrinimui.

• Visuose puoduose yra vidiniai tūrio žymekliai - talpos gradacija.

• Nerūdijančio indukcinio plieno 18/0 dugnas, suteikia galimybę naudoti visus energijos šaltinius, įskaitant indukciją.

• Klasikinio dizaino lieto nerūdijančio plieno rankenėlės - ilgiau išlieka neįkaitę ir patikimai laiko.

• Rankenėlės yra pritvirtintos stipriomis kniedėmis.

• Briaunos konstrukcija užtikrina, kad nevarvėtų pilant - jokių lašų pro šalį.

• Elegantiška matinė išorės plieno apdaila suteikia stilingą ir lengvai prižiūrimą išvaizdą.

SCANPAN TECHNIQ INDŲ NAUDOJIMAS:

 Pirmą kartą prieš naudojimą indus išplaukite karštu vandeniu su indų plovikliu, naudodami šepetuką ar kempinėlę. Po to sausai iššluostykite.

 Virdami viryklę įjunkite didžiausiu pajėgumu kol puodai užvirs, po to sumažinkite energiją iki vidutinio ar žemo režimo tik virimo palaikymui.

 Keptuvę prieš dedant maistą reikia įkaitinti su riebalais.

 Gamindami maistą mažame vandens kiekyje, gaminkite tik ant mažos liepsnos ar elektros energijos.

 Niekada neperkaitinkite puodų (pvz. jei juose nėra maisto); neleiskite skysčiui puode visiškai išgaruoti, nes galite pakenkti tiek viryklei, tiek puodui.

 Valyti puodus nepaprastai lengva. Po kiekvieno naudojimo puodus išplaukite karštu vandeniu su indų plovikliu, naudodami šepetuką ar kempinėlę. Galima plauti indaplovėje, tik rekomenduojame po plovimo išimti.

• Jei keptuvėje prikepė maistas ar maisto likučiai pridžiūvo, užpilkite indą karštu vandeniu ir palikite kuriam laikui. Po to nuvalykite kempine ar šepetėliu pasinaudodami standartine plovimo priemone. Jokiu būdu nenaudokite šveitimo priemonių kurių sudėtyje yra abrazyvinių ar smėlio dalelių, nes subraižysite indų paviršių ir šie praras išvaizdą. Taip pat netinka plieniniai vieliniai šveistukai.

 Kad puodai būtų gražūs, perplaukite puodą vandeniu ir sausai iššluostykite, kad neliktų dėmių nuo džiūstančio vandens.

 Jei puodo ar keptuvės viduje atsirado dėmių, nuosėdų ar nuovirų, jas lengvai pašalinsite pavalę indą silpnu rūgšties tirpalu (atskiestu actu ar citrinos rūgštimi). Melsvos spalvos dėmes, atsiradusias nuo to, kad kaitinote tuščią puodą lengvai pašalinsite pvz.: valymo pieneliu - emulsija. Jei po ilgo vartojimo norėsite sugrąžinti puodams ankstesnį blizgesį, įtrinkite juos skystu valymo pieneliu ir išplaukite.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Dėmesio:

prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Aprašyme pateikta informacija yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Originale galimi atspalvių, užrašų, įpakavimo, matmenų, funkcijų ir kitų savybių neesminiai skirtumai. Prašome vadovautis gamintojo pakuotėje esančia informacija, nurodytais prekių parametrais ir savybėmis. El. parduotuvėje vykdomos akcijos ar prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų mūsų fizinėse parduotuvėse. Esant klausimams, visada laukiame Jūsų atsiliepimo telefonu +370 604 09011 arba el. paštu rinkodara@puodai.lt.

Charakteristikos

Medžiagos 18/10 nerūdijantis plienas
Paskirtis Atskiri puodai
Savybės Tinka indukcinėms viryklėms
Serija TECHNIQ
Prekės ypatybė Tinka ir HoReCa profesionalams

Priedai