Puodų rinkiniai

Puodų rinkinys 4 vnt. su padažine, platinos pilka spalva, FUSIONTEC MINERAL, WMF (Vokietija)

05 1488 5290

• Gamintojas: WMF Group (Vokietija).
• Danga: FUSIONTEC® stiklo / mineralų keramika, antialerginė, be nikelio.

• Spalva: išorė platinos pilka spalva su perlamutro efektu, vidus - juodas.
• Puodų rinkinį sudaro 4 dalys:
- padažinė / prikaistuvis su dangčiu, Ø 16 cm - 1,3 L.
- puodas žemas su dangčiu, Ø 20 cm - 2,4 L.
- puodas aukštas su dangčiu, Ø 20 cm - 3,7 L.
- puodas aukštas su dangčiu, Ø 24 cm - 6,4 L.
• Korpusas: vientisas feromagnetinis indukcinis plienas 3 mm.
• Rankenėlės: nerūdijantis plienas, tvirtos, ergonomiškos, atsparios karščiui.
• Dangčiai: grūdinto stiklo su nerūdijančio plieno apvadu, viršuje nuo karščio apsaugota rankenėlė.

• Tinka indukcinėms ir kitų tipų viryklėms.

-----

 FUSIONTEC MINERAL puodų rinkinys  - tai moderni elegancija, ekologija ir patogumas Jūsų virtuvėje.

Smulkiau

643,08 €

-8%

699,00 €

Pateikti užklausą

Apie prekę

FUSIONTEC mineralų keramikos puodai yra unikalūs vokiški gaminiai, įkvėpti įvairių metalų ir mineralų spalvų. Puodai pagaminti - sukuriant subtilų ir nesenstantį dizainą, kai iš feromagnetinio plieno pagaminta korpuso šerdis padengiama natūraliais mineralais ir tokiu būdu sukuriamas technologiškai pažangiausias virtuvės indų padengimas, pavadintas FUSIONTEC. Šios unikalios medžiagos naudojimas užtikrina aukščiausią maisto gaminimo kokybę ir idealią švarą, bei prabangią estetiką.

Unikalus, tvirtas ir lygus keraminis paviršius yra ypač atsparus įbrėžimams ir dilimui, dėl kurio FUSIONTEC MINERAL kolekcijos indai atrodo nauji - net ir po ilgalaikio naudojimo.

Unikalios medžiagos panaudojimas ir vientisa indų korpuso konstrukcija prisideda prie tolygaus šilumos pasiskirstymo, tokiu būdu užtikrinant puikius rezultatus verdant ir gaminant mėgstamus patiekalus.

Dangtis pagamintas iš aukštos kokybės stiklo, atsparaus aukštai temperatūrai - tokiu būdu puikiai matysite ingredientus ir valdysite gaminimo eigą. FUSIONTEC serijos puodus galima naudoti orkaitėje iki +250°C be dangčio arba su dangčiu iki +180°C.

FUSIONTEC MINERAL puodų kolekcijoje yra net kelios išskirtinės spalvos: juoda kaip anglis, pilka platinos, žalsvai gelsva tamsaus žalvario ir rausva rožinio kvarco. Šias spalvas įkvėpė natūralūs metalai ir mineralai, praturtinti perlamutro dalelėmis ir poliruoto nerūdijančio plieno apdaila.

Aukščiausia PREMIUM šios serijos gaminių kokybė apima viską iki menkiausių detalių. Virtuvės indai gaminami tik Vokietijoje esančioje gamykloje ir WMF gamintojas FUSIONTEC dangai suteikia 30 metų garantiją *.

FUSIONTEC kolekcijos puodai tinka visų tipų viryklėms, įskaitant moderniausias indukcines kaitlentes.

FUSIONTEC puodus taip pat lengva prižiūrėti ir valyti - juos galima plauti indaplovėje. Po plovimo būtina išimti iš indaplovės ir laikyti sausoje vietoje.

* Išorinei ir vidinei FUSIONTEC keraminei dangai taikoma 30 metų garantija. Garantija galioja tik tuo atveju, jei virtuvės reikmenys buvo naudojami teisingai pagal naudojimo instrukciją *.

Pagaliau yra puodai, kurių nereikia slėpti!

Džiaukitės FUSIONTEC MINERAL puodais gamindami be jokių kompromisų!

-------------------------------------------------------------------------------------------

Dėmesio:

prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Aprašyme pateikta informacija yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Originale galimi atspalvių, užrašų, įpakavimo, matmenų, funkcijų ir kitų savybių neesminiai skirtumai. Prašome vadovautis gamintojo pakuotėje esančia informacija, nurodytais prekių parametrais ir savybėmis. El. parduotuvėje vykdomos akcijos ar prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų mūsų fizinėse parduotuvėse. Esant klausimams, visada laukiame Jūsų atsiliepimo telefonu +370 604 09011 arba el. paštu rinkodara@puodai.lt.

Charakteristikos

Medžiagos FUSIONTEC stiklo / mineralų keramika
Paskirtis Puodų rinkiniai
Savybės Tinka indukcinėms viryklėms
Serija FUSIONTEC MINERAL
Struktūra / Konstrukcija Feromagnetinis plienas padengtas mineralų keramika