Termosai

Termosas maistui 710ml, raudonas, THERMOS®, (JAV)

SK3020CR

• Gamintojas: Thermos L.L.C. (JAV).
• Talpa: 710 ml.
• Išmatavimai: h 180 x Ø 90 mm.

• Korpusas: sienelės iš nerūdijančio plieno, dviejų plieno sluoksnių konstrukcija su vakuumo termoizoliacija tarpe, vidus atspindi šilumą ir nesugeria kvapų. Išorė lakuota raudonas "cranberry" spalva.

• Išorinis užsukamas dangtelis: pagamintas iš nerūdijančio plieno ir karščiui atsparių medžiagų be bisfenolio A (BPA free). Dangtelis gali būti naudojamas kaip dubenėlis valgymui ir serviravimui.

• Sandarus izoliuotas termoso kamštis turi silikono tarpinę.

• Savybės: išlaiko karštą maistą (sriubą) iki 14 val., šaltą maistą (vaisius ar daržoves) iki 24 val.

-----

Thermos® puikiai tiks dirbančiam lauko sąlygom, žvejui, medžiotojui ar stovyklautojui.

thermos savybės

Smulkiau

44,00 €

Pateikti užklausą

Apie prekę

Thermos® - tai visame pasaulyje žinomas termosų gamintojas, termosus gaminantis nuo 1904 metų iki šių dienų. Nuo šios įmonės pavadinimo ir kilo visų "termosų" bendrinis pavadinimas.

Thermos® maisto termosas - skirtas karšto maisto valgymui išvykose, gamtoje ar darbe. Dėl dvigubų plieno sienelių vakuuminės izoliacijos ir sandaraus kamščio, maistas net iki 14 valandų išliks karštas, o jeigu reikia bus šaltas - iki 24 valandų. Rekomenduojama karštam maistui laikyti - sriubai, košei ar troškiniams.

• Termosą galima plauti indaplovėje tik viršutinėje lentynoje. Tačiau gamintojas rekomenduoja geriau plauti rankomis, nes indaplovėje naudojamos druskos, plovikliai ir karštas vanduo - gali turėti įtakos gaminio išvaizdai.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Dėmesio:

prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Aprašyme pateikta informacija yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Originale galimi atspalvių, užrašų, įpakavimo, matmenų, funkcijų ir kitų savybių neesminiai skirtumai. Prašome vadovautis gamintojo pakuotėje esančia informacija, nurodytais prekių parametrais ir savybėmis. El. parduotuvėje vykdomos akcijos ar prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų mūsų fizinėse parduotuvėse. Esant klausimams, visada laukiame Jūsų atsiliepimo telefonu +370 604 09011 arba el. paštu rinkodara@puodai.lt.

Charakteristikos

Medžiagos Nerūdijantis plienas / plastikas
Paskirtis Termosai maistui
Serija THERMOS
Struktūra / Konstrukcija Dvisluoksnis nerūdijantis plienas su vakuumo termoizoliacija

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: