Vyno ir baro reikmenys

Sumažinta kaina! EISCH (Vokietija) Taurė raudonajam vynui 1 vnt, 765 ml, dovanų dėžutėje, UNITY SENSISPLUS, EISCH (Vokietija) Padidinti

Taurė raudonajam vynui 1 vnt, 765 ml, dovanų dėžutėje, UNITY SENSISPLUS, EISCH (Vokietija)

25222010

• Gamintojas: EISCH (Vokietija).

• Talpa: 765 ml raudonajam vynui.

• Matmenys: aukštis 24,0 cm.
• Medžiaga: ypatingai skaidrus, tvirtas, kristalinis SENSISPLUS stiklas be švino.

• Korpusas: taurė ir kojelė nulieti be sujungimo - "pulled stem" technologija.
• Galima plauti indaplovėje, nesibraižo.

• Taurė supakuota dėžutėje po 1 vnt. - tinka dovanai.

-

Didelė ir plati EISCH taurė raudonajam vynui ypatingai gerai atskleidžia švelnių burgundiškų vynų savybes.

EISCH vokiečių gamintojo UNITY SENSISPLUS linija - rankų darbo gaminių serija, kurių stiklas yra ypač plonas ir lengvas, o taurių forma užtikrina neišblėstantį vyno aromatą bei geriausio skonio pajautimą.

EISCH taurės pagamintos iš ypatingai skaidraus kristalinio SENSISPLUS stiklo, kuris ypatingai ilgai išsaugo kristalinį blizgesį.

Smulkiau

53,27 €

-8%

57,90 €

Pateikti užklausą

Apie prekę

Per pastaruosius kelerius metus ir dešimtmečius vyno taurės kūrimas buvo sutelktas daugiausia į taurės formą, kuri kuo geriau išryškintų konkretų vyną. Buvo pasiekta nemaža sėkmė, todėl šiandien vyno mėgėjai ir žinovai turi daugybę įvairių taurių formų ir dydžių, kad galima būtų mėgautis puikiais vynais. Bet viskam yra ribos ir dešimto dešimtmečio pabaigoje Eischui jau rūpėjo klausimas, kaip sukurti taip vadinamą "optimalios" formos vyno taurę. SENSISPLUS kristalinis stiklas be švino - šio kūrimo darbo vaisius. 

SENSISPLUS taurės sujungia EISCH stiklo gamyklos patirtį ir naujovišką jėgą, kad įkūnytų unikalią aukščiausios kokybės vyno interpretaciją.

SENSISPLUS taurės atskleidžia visą vyno skonių potencialą, išlaiko originalų vyno skonį ir struktūrą.

EISCH gamina SENSISPLUS taures ne tik vynui, bet ir stipriems gėrimams, vaisių sultims, mineraliniam vandeniui ir kt.

-

Lietuvos someljė asociacija pataria:

Vyno gėrimo kultūra sparčiai vystosi. Daugeliui mūsų nebeužtenka žinoti, kad geriame baltąjį arba raudonąjį vyną. Norime GERO vyno. Todėl kyla reikalavimai ir indams – jie turi padėti vyno gerumui atsiskleisti, todėl taurės privalo atitikti bent keletą funkcinių reikalavimų:

- būti skaidrios (idealiu atveju neraižytos, nespalvotos, kuo plonesnio stiklo ar krištolo, kad neiškraipytų ar neslėptų vyno spalvos – ji teikia mums estetinį pasitenkinimą);

- sukoncentruotų vyno aromatą, neleistų jam išsklisti į aplinką, kol mes jo neatpažinome, nepasimėgavome, neįvertinome (todėl daugelis taurių yra šiek tiek uždaros – viršus siauresnis už burbulo vidurį);

- būti tokios formos ir dydžio, kad vyno temperatūra ir skonis nesikeistų nepageidaujama linkme per greitai (todėl laikome taurę už kojelės, baltąjį ir putojantį vyną pilame į mažesnes taures) ir būtų akcentuojami teigiami, o ne neigiami vyno bruožai (švelnų burgundišką raudonąjį galime visa burna gerti iš plačių taurių, tačiau rūgštų sausą, šaltą šampaną geriau lieti liežuvio viduriu iš siauros taurės).

Jeigu mėgstate įvairių rūšių vyną, tuomet bus sunku išsisukti su vienos formos taurių rinkiniu namuose. Pravartu turėti skirtingas taures baltajam, raudonajam ir putojančiam vynui - nes kiekviename jų svarbūs kiti jusliniai aspektai.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Dėmesio:

prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Aprašyme pateikta informacija yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Originale galimi atspalvių, užrašų, įpakavimo, matmenų, funkcijų ir kitų savybių neesminiai skirtumai. Prašome vadovautis gamintojo pakuotėje esančia informacija, nurodytais prekių parametrais ir savybėmis. El. parduotuvėje vykdomos akcijos ar prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų mūsų fizinėse parduotuvėse. Esant klausimams, visada laukiame Jūsų atsiliepimo telefonu +370 604 09011 arba el. paštu rinkodara@puodai.lt.

Charakteristikos

Medžiagos Stiklas kristalinis
Paskirtis Taurė raudonajam vynui
Savybės Galima plauti indaplovėje
Serija UNITY SENSISPLUS
Prekės ypatybė Gera dovana