Žirklės

Žirklės paukštienai EASY CUT, su užraktu, BRUND by SCANPAN (Danija)

1405 2204

• Gamintojas: SCANPAN AS (Danija).
• Medžiagos: nerūdijantis plienas, spyruoklė ir plastiko rankena, spalva juoda.

• Užraktas: užrakina žirklių geležtes saugiam pernešimui ir padėjimui.

• Išmatavimai: ašmenų ilgis 10,0 cm, ilgis su rankenomis 23,5 cm.

• Galima plauti indaplovėje.

• Supakuota 'blister' pakuotėje - tinka dovanai.

-----

BRUND EASY CUT žirklės paukštienai, iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno su patogia neslidžia rankena, pavers darbą virtuvėje malonumu. Naudojamos smulkinti keptą paukštieną, triušieną, žvėrieną, žuvį norimo dydžio porcijomis, be didelių pastangų, saugiai ir greitai, nes aštrūs ir tvirti ašmenys.

Smulkiau

25,00 €

Pateikti užklausą

Apie prekę

BRUND EASY CUT žirklės paukštienai - kokybiškas plienas, saugi konstrukcija, tinkamai subalansuotos žirklių rankenos suteiks dar daugiau malonumo virtuvėje. Labai patogu smulkinti paukštieną, triušieną, žvėrieną, žuvį. Be jokių didelių pastangų, saugiai ir greitai.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Dėmesio: prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Aprašyme pateikta informacija yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Originale galimi atspalvių, užrašų, įpakavimo, matmenų, funkcijų ir kitų savybių neesminiai skirtumai. Prašome vadovautis gamintojo pakuotėje esančia informacija, nurodytais prekių parametrais ir savybėmis. El. parduotuvėje vykdomos akcijos ar prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų mūsų fizinėse parduotuvėse. Esant klausimams, visada laukiame Jūsų atsiliepimo telefonu +370 604 09011 arba el. paštu rinkodara@puodai.lt.
-------------------------------------------------------------------------------------------

Dėmesio:

prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Aprašyme pateikta informacija yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos. Originale galimi atspalvių, užrašų, įpakavimo, matmenų, funkcijų ir kitų savybių neesminiai skirtumai. Prašome vadovautis gamintojo pakuotėje esančia informacija, nurodytais prekių parametrais ir savybėmis. El. parduotuvėje vykdomos akcijos ar prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų mūsų fizinėse parduotuvėse. Esant klausimams, visada laukiame Jūsų atsiliepimo telefonu +370 604 09011 arba el. paštu rinkodara@puodai.lt.

Charakteristikos

Medžiagos Nerūdijantis plienas / plastikas
Paskirtis Žirklės
Savybės Galima plauti indaplovėje
Serija BRUND by SCANPAN
Prekės ypatybė Kaina / Kokybė - geras pasirinkimas

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: